Noii acţionari de la Pandurii, în aşteptare până miercuri

Mai multe firme din Târgu Jiu dar şi din alte localităţi şi-au manifestat dorinţa de a susţine echipa locală de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Solicitarea adresată Consiliului Local a fost discutată în şedinţa de luni în care s-a propus o întâlnire cu toţi reprezentanţii acestor firme, şi cei ai clubului Pandurii, pentru miercuri, într-o şedinţă "de îndată".

 

Problema ridicată de consilierii locali la şedinţa de luni a fost ce se va face cu noii acţionari care vor să intre în asocierea de la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu. „Găsim sau nu găsim soluţii pentru clubul Pandurii Târgu Jiu, încercăm să îi ajutăm?”, s-au întrebat consilierii, prin vocea lui Cristian Toader Pasti, precizând că există oameni de afaceri care şi-au manifestat dorinţa de a participa financiar la susţinerea clubului Pandurii.

S-a propus chiar înfiinţarea unei comisii a Consiliului Local care să discute cu reprezentanţii clubului Pandurii şi cu reprezentanţii firmelor care vor să participe în asocierea de la clubul Pandurii Târgu Jiu.  

Primarul Marcel Romanescu a propus o şedinţă "de îndată" a Consiliului Local la care să fie invitaţi şi reprezentanţii firmelor care vor să se asocieze la club: „Haideţi să facem miercuri o şedinţă de îndată la care să invităm şi reprezentanţii clubului Pandurii şi membrii care doresc să se asocieze la această entitate şi să discutăm deschis în această sală. Invităm pe toată lumea să purtăm o discuţie pe această temă”, a fost propunerea primarului care a fost informat că de aproximativ două luni potenţialii investitori au tot trimis cereri de a intra în asocierea de la clubul Pandurii şi nu li s-a dat nici un răspuns.

„Doresc să discutăm, dar în condiţiile în care ştim exact ce putem să facem pentru acest club. Eu, personal, mi-aş dori să salvăm grupele de copii şi juniori, doar grupele de juniori aş vrea să le salvez de la Pandurii. Echipa de seniori e în situaţia în care este, dar noi putem să finanţăm aceste grupe de juniori? Putem sau nu putem, asta e întrebarea? Că problema de la Pandurii nu se rezolvă prin cooptarea celor zece membri”, a spus primarul Municipiului Târgu Jiu care explicase deja luni că şi-ar dori să preia la CSM Târgu Jiu grupele de juniori ale clubului Pandurii, acest lucru însemnând ieşirea primăriei din asocierea de la clubul Pandurii.

Proiectul prin care s-a propus ca primarul Marcel Romanescu să fie mandatat să reprezinte Primăria Târgu Jiu în asocierea de la clubul Pandurii Târgu Jiu a fost retras de pe ordinea de zi, după ce edilul a precizat luni că nu îşi doreşte acest lucru.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: