Dinamo se mută din Ştefan cel Mare

Preşedintele clubului Dinamo, Florin Prunea, a anunţat că echipa pe care o  conduce are şanse mari să dispute următorul meci de pe teren propriu pe Arena Naţională. În acest sezon, Dinamo a disputat o singură partidă pe Arena Naţională, cea din runda a doua, contra Universităţii Craiova, scor 0-2.

Pe timpul verii Arena Naţională  fost destinată concertelor, iar apoi s-a intrat într-un proces de reabilitare a terenului. Astfel, sunt şanse foarte mari ca meciul Dinamo-FC Botoşani, din etapa a noua, să se dispute pe cel mai mare stadion al ţării. "Cred că la etapa cu Botoşaniul jucăm acolo. Atunci se termină reabilitarea terenului, se termină cu concertele. Cu Botoşaniul sperăm să jucăm acolo, conform contractelor", a declarat Prunea, marţi dimineaţă, pentru ProSport.

Bucureştenii au jucat partidele de pe teren propriu pe arena din “Ştefan cel Mare”, loc unde au obţinut singurele victorii din acest sezon: cu Academica Clinceni, 4-2, şi FC Hermannstadt, 3-0.

După şapte runde scurse din actuala ediţie de campionat, Dinamo ocupă locul 9, cu şase puncte acumulate. În etapa următoare, echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. va juca la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi.

Vizualizări: 1,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: