Pandurii, 11 meciuri la rând fără victorie

Pandurii Târgu Jiu rămâne pe un loc retrogradabil după meciul pierdut la ASA Târgu Mureș, cu 4-1. Gorjenii au acumulat 11 meciuri consecutive fără victorie. Ca în multe alte meciuri, Pandurii a deschis scorul, dar gorjenii nu reușesc să-și mențină prea mult timp avantajul pe tabela de marcaj. Au avut și ghinion, prin eliminarea portarului Stanca după ce nu mai puteau efectua înlocuiri.

Doar 200 de spectatori au asistat la o partidă între două foste vicecampioane ale României, aflate acum în Liga a II-a. Ciprian Rus a deschis scorul pentru Pandurii în minutul 18, după ce l-a învins pe Moga cu un şut din 16 metri, la capătul unei acţiuni frumoase făcute de Dodoi şi Durkovic. Gorjenii au păstrat avantajul până aproape de finalul primei reprize. Mihai Petra a reuşit să-l învingă pe Stanca din 6 metri, în min. 36, preluând o minge revenită în teren din transversală după şutul puternic al lui Licu.

Gazdele au preluat conducerea imediat după pauză, în min. 48, prin Robert Candrea. Portarul gorjenilor, Răzvan Stanca, a fost eliminat în minutul 70, iar cursul meciului s-a schimbat complet. Stanca a fost sancționat pentru un fault din postura de ultim apărător la 40 de metri, asupra lui Sîrbu. Gorjenii făcuseră însă toate schimbările la care aveau dreptul, astfel că între buturi a intrat un fundaș, Sergiu Homei. Acesta și-a salvat de două ori echipa, în minutele 75 și 82, dar ulterior a primit goluri de la Dan Panait în min. 86 și Tiberiu Petriș în min. 90+2.

Din tur a mai rămas o singură etapă de disputat, gorjenii urmând să primească vizita celor de la Dacia Unirea Brăila, la Motru, acolo unde nu au câștigat deloc în acest sezon.

ASA: Moga – Băjan, Candrea, Kilyen, Mendy, P. Iacob, Petriş, Al. Stoica (85, Iliescu), C. Sîrbu, Licu (76, Panait), Petra (72, Mijokovic). Antrenor: Marius Popescu.

Pandurii: R. Stanca – Homei, Celea (66, Turda), D. Lung, Drugă, Brînzan, Şut, Dodoi (58, Pîrvulescu), Dănăricu (63, Raiciu), Cip. Rus, Durkovic. Antrenor: Dorian Gugu.

Cartonaș roșu: Stanca 70.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: