Pandurii a devenit o echipă de tricouri. Antrenorul – doar un ecuson!

Pandurii a jucat catastrofal sâmbătă, cu Ceahlăul Piatra Neamţ, fiind bătută de ultima clasată pe teren propriu. Scorul 1-0 pentru oaspeţi l-a făcut pe Petre Grigoraş, antrenorul CS Pandurii, să declare că jucătorii săi sunt „purtători de tricouri“ şi că au luat golul „ca-n curtea şcolii“. El se aşteaptă ca finanţatorii să ia măsuri dure împotriva echipei. Dezamăgiţi, suporterii au scandat numele lui Marin Condescu, asociindu-l pe acesta cu perioada de glorie a pandurilor. Exact cu un an înainte, Pandurii învingea la Tel Aviv pe Hapoel şi se califica în play-off-ul Europa League.

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă, în mod ruşinos, de echipa Ceahlăul Piatra Neamţ, ultima clasată, gorjenii ocupând acum locul 13 în clasament. Ceahlăul Piatra Neamţ a înscris în minutul 62, prin Dumitraş. Este al doilea meci consecutiv, fără gol, pentru Pandurii, care rămâne fără victorie în campionat. Pandurii a ajuns o echipă de nerecunoscut, antrenorul angajat să salveze echipa, Petre Grigoraş, fiind extrem de dezamăgit de rezultat.

Înfrângerea carierei

Petre Grigoraş afirmă că aceasta este cea mai lamentabilă înfrângere din cariera sa de antrenor. „Niciodată în carieră nu am pierdut un joc atât de lamentabil cum a fost acesta. Nu m-aş fi gândit niciodată. Dacă mi-ar fi spus cineva că vom pierde, modul în care am pierdut e o ruşine mare de tot“.

Grigoraş nu-şi explică ce s-a întâmplat. "Am avut o evoluţie ştearsă. Am jucat cu teamă, cu spatele la poartă din min. 1 până în min. 90", a spus Grigoraş, care nu are explicaţii pentru jocul prost al echipei, dar se aşteaptă să fie luat la întrebări de acţionari. „E foarte greu de explicat. Trebuie să fim puși toți la pământ din toate punctele de vedere, pentru că... inclusiv noi, cei din conducerea tehnică, toți am participat la această catastrofă. Cred că trebuie să existe și alte cuvinte la fel de jignitoare la adresa noastră și la evoluția noastră, pentru că pur și simplu este foarte foarte-foarte greu de crezut că o echipă de fotbal de Liga 1 se poate prezenta așa cum ne-am prezentat noi. Am avut doar niște tricouri pe noi, iar noi, niște ecusoane la gât, că suntem antrenorii acestei echipe, care a făcut parte, care a intrat pe teren...”, a declarat antrenorul în conferinţa de presă.

După eşecul cu Ceahlăul, Grigoraş anunţă schimbări importante în echipă. „O să aveţi posibilitatea să scrieţi multe pagini la adresa noastră, pentru că dacă ne prezentăm aşa, scorul campionatului o să-l facă Steaua sigur cu noi. Nu-mi explic nici eu, dar o să caut săptămâna asta, o să dau credit și altor jucători. Să sperăm că va fi cu totul altceva, cu toate că ne va fi greu să ștergem amintirea acestei evoluţii din seara aceasta. Din păcate, astăzi am ajuns undeva mult sub nivelul de unde am pornit. Mă lasă fără cuvinte, sincer...”, a mai spus Petre Grigoraş, care se aşteaptă şi la reacţii dure din partea finanţatorilor. „Probabil va fi o şedinţă“, a spus el.

SUPORTER

Ziariştii l-au întrebat pe Petre Grigoraş cum comentează faptul că publicul i-a scandat numele lui Marin Condescu şi a cerut readucerea lui la echipă. "Nu am auzit, sincer. Eram concentrat la meci", a spus Grigoraş. Condescu a fost înlocuit la jumătatea campionatului trecut, după ce avusese performanţe fără precedent cu echipa: titlul de vicecampioană a României şi calificarea în grupele Europa League. Condescu a fost înlocuit cu vicepreşedintele PSD Gorj, Mihai Prunariu, sub conducerea căruia Pandurii a avut un retur catastrofal.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: