Eugen Pârvulescu, în concediu de concediat

Adunarea Generală a Acționarilor de la CS Pandurii a decis desființarea postului de preşedinte executiv ocupat de Eugen Pârvulescu. Acesta spune că nu știe despre decizia de desființare a funcției sale, menționând că și-a luat câteva zile de concediu. Președintele clubului, Mihai Prunariu, nu confirmă, dar nici nu infirmă concedierea. Doi membri AGA au confirmat desfiinţarea postului.

Eugen Pîrvulescu a declarat presei că și-a luat câteva zile de concediu, dar că a auzit și el de desființarea postului pe care-l ocupă de patru ani la CS Pandurii. Pîrvulescu spune că nu a fost surprins. “Am solicitat câteva zile de concediu, am plecat. Acum am auzit, dacă va fi așa suntem bărbați, acceptăm orice. Sută la sută nu anticipam, dar parcă simțeam așa un aer mai cald, dacă pot să spun așa, cu ghilimelele de rigoare. Asta este. În viață trebuie să fim pregătiți pentru orice”, a declarat acesta. Deoarece Pîrvulescu este în concediu și legea interzice concedierea unei persoane aflate în concediu de odihnă, Prunariu nu vrea să comenteze scoaterea postului din organigramă. „Începând de astăzi domnul Eugen Pârvulescu este în concediu. Are niște probleme. Mi-a cerut voie să plece. În perioada concediului de odihnă nu se poate desface un contract de muncă. Dați-mi voie să nu comentez mai mult”, a declarat președintele clubului, Mihai Prunariu.

Prunariu vede umbre

Eugen Pîrvulescu a fost angajat la club de Marin Condescu, iar actuala conducere dorește să scape de toți cei care au fost alături de acesta. Deoarece Mihai Prunariu nu le prea are cu fotbalul mare, l-a păstrat pe Pîrvulescu pe aproape până când învăța câte ceva. Așa s-a întâmplat și în cazul altor angajați de la club, care au muncit la documentația pentru licențiere și apoi au fost dați afară. Mihai Prunariu s-a angajat în fața PSD și a directorului general al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, că în șase luni face ordine la club. Mai are două. După patru luni la CS Pandurii, acesta declară că: „Parafrazând, umbra lui Marin Condescu mai este în cadrul clubului. De acord. Sunt mulți oameni care au fost atașați de Marin Condescu, care au lucrat cu Marin Condescu. Le-am explicat că nu e important pe cine slujesc și trebuie să își facă treaba bine, dacă au înțeles e ok, dacă nu au înțeles vor pleca. Asta e viața. (...) Au plecat foarte mulți în această perioadă, unii de bunăvoie, alții cum au plecat”, a declarat Mihai Prunariu.

5, 5 - milioane de euro este bugetul Pandurii pe sezonul 2014-2015. Obiectivul este clasarea pe locurile 1-6.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: