Breeveld nu merită banii pe care îi cere Pandurii de la Steaua

Meciul dintre Pandurii şi CFR Cluj s-a terminat 0-0, per total jocul fotbaliştilor lui Grigoraş lăsând de dorit. Pe teren a intrat şi Nicandro Breeveld, care mai bine stătea pe tuşă, în contextul în care gorjenii discută transferul său la Steaua. Suma de 500.000 de euro, oferită de Steaua, s-ar putea să fie acceptată acum de Pandurii, care ar fi cerut un milion, înainte de  meciul slab al mijlocaşului.

Pandurii a făcut remiză albă duminică seara, pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj. CFR a avut prima mare ocazie a meciului în min. 17, când şutul lui Jakolis a lovit transversala. Zece minute mai târziu, Matulevicius a avut o ratare notabilă, şutând pe lângă portarul de la CFR. Pandurii ratează în min. 39 un penalti prin Iorga, lovitura fiind obţinută după un fault la Răduţ.

Repriza a doua a început fără Iorga, rămas la cabine, în locul lui fiind introdus în teren Buleică. Ceferistul Deac a avut o ocazie bună în min. 59, dar şutul din careu nu a fost suficient de puternic, iar portarul Stanca a reuşit să prindă mingea. Un minut mai târziu, Matulevicius a şutat sub bară, după o centrare bună a lui Buleică, dar ceferistul Felgueiras a reuşit să respingă. În min. 89, ceferistul Costea a şutat din careu, mingea a fost deviată şi a trecut prin faţa porţii lui Stanca. Pandurii a trecut pe lângă gol în min. 90, când Shalaj a tras puternic de la 20 de metri, Felgueiras a respins în faţă de unde Nistor a şutat puternic puţin pe lângă poarta CFR-ului. Scorul final a fost 0-0, pe o tabelă care s-a şi stins preţ de câteva minute în prima repriză.

Grigoraş, ca de obicei dezamăgit

La finalul meciului, Grigoraş s-a arătat dezamăgit. "În această seară putem doar să felicităm fetele de la handbal care au câştigat Campionatul Mondial. Nu am fost la capacitate maximă în această seară. Am avut ocazii, dar păcat că n-am reuşit să înscriem. M-am bazat pe experienţa lui Breeveld, iar dacă Steaua îl vrea, îi ştie preţul", a spus Grigoraş. "Au fost ocazii de ambele părţi, am ratat şi un penalty, dar nu am avut consistenţă. Spuneam de la început că va fi mai greu în primele etape, pentru că avem mulţi jucători noi. Sper în următoarele etape să ne exprimăm la nivelul pe care eu îl aştept", a mai spus antrenorul gorjenilor.

Nicandro Breeveld a fost accidentat şi nu este 100% refăcut, dar chiar şi aşa a intrat pe teren. Jocul său nu justifică suma cerută de Pandurii, un milion de euro. "A fost mai greu pentru Breeveld, dar m-am bazat pe experienţa şi pe valoarea lui şi de aceea nu l-am schimbat. Nu ştiu ce se va întâmpla cu el, dacă Steaua e interesată, trebuie să plătească suma cerută. Se cunoaşte preţul lui. Dacă nu se va ajunge la un consens, el mai are doi ani de contract şi sunt convins că ne va ajuta în continuare", a concluzionat antrenorul gorjenilor. Discuţiile dintre Steaua şi Pandurii pentru transferul lui Breeveld continuă şi sunt şanse mari ca el să se realizeze, fiind şi o dispoziţiile a acţionarilor în acest sens. Cârciumaru şi Călinoiu susţin transferul, pentru care un lider PSD, Viorel Hrebenciuc, s-a deplasat zilele trecute la Târgu Jiu, alături de şeful Stelei, Valeriu Argăseală.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: