Pandurii a încheiat pregătirea cu un amical anulat

Perioada de pregătire a celor de la Pandurii s-a încheiat fără a se mai juca ultimul meci amical, cel cu CS Mioveni, care fusese programat de o lună. Gorjenii nu au mai făcut sâmbătă deplasarea la Mioveni anunţând clubul organizator că au probleme financiare.

Pandurii Târgu Jiu nu şi-a mai onorat promisiunea de a juca un meci amical cu CS Mioveni, meci care fusese anunţat imediat după ce s-a jucat primul amical cu FC Hermannstadt. Cei care au informat că meciul nu se mai dispută nu au fost gorjenii, cei care au provocat această situaţie stânjenitoare pentru ambele echipe, ci cei de la Mioveni care s-au simţit datori să le explice propriilor suporteri de ce nu vor putea vedea un meci amical în week-end.

Oficialii de la CS Mioveni au explicat că adversarii de la Pandurii le-au comunicat telefonic că nu vor putea face deplasarea din cauza unor probleme financiare de ultim moment. Ceea ce nu este departe de adevăr, pentru că problemele financiare la Pandurii sunt la ordinea zilei şi sunt de fapt o problemă continuă, angajaţii clubului îndreptându-se către doi ani consecutivi fără salarii.

Anularea ultimului meci amical pe care echipa din Târgu Jiu îl avea programat înainte de debutul în noul sezon a creat probleme ambelor echipe pentru că nu a mai fost timp pentru căutarea unui alt adversar. CS Mioveni a avut timp doar să îşi anunţe suporterii care doreau să vină la stadion, pe pagina oficială, încă de vineri seara, că nu va mai disputa acest meci amical din cauza adversarilor şi că va programa un meci şcoală între jucătorii din lot. „Adversarul pe care echipa noastră trebuia să îl întâlnească în acest amical, Pandurii Târgu Jiu, a anunţat cu că nu se va mai prezenta la meci, din cauza unor probleme financiare de ultim moment. În aceste condiţii, antrenorul Marius Stoica a programat de la aceeaşi oră, 12.00, un joc scoală, pe Stadionul Orăşenesc”, se arată în comunicatul echipei din Mioveni.

În aceste condiţii, antrenorul Adrian Bogoi a programat la Târgu Jiu un antrenament după care jucătorii au primit liber până luni când va începe pregătirea jocului din prima etapă.  

Acesta ar fi trebuit să fie cel de-al cincilea meci de verificare din perioada de pregătire a celor de la Pandurii, care au jucat cu FC Hermannstadt şi Tractorul Cetate în perioada cantonamentului centralizat şi cu Internaţional Băleşti şi Gilortul Cărbuneşti  după cantonament. Pandurii va debuta în noul sezon sâmbătă, urmând să joace în deplasare cu Turris Turnu Măgurele.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: