Energeticianul a pierdut amicalul cu CSU Craiova 2

ACS Energeticianul a pierdut azi meciul amical disputat pe terenul Extensiv din Craiova, în compania formaţiei de Liga 3, CSU Craiova 2. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru satelitul celor de la CSU Craiova.

ACS Energeticianul a încheiat stagiul de pregătire pe care echipa de Liga 3 l-a susţinut în localitatea Sântămăria-Orlea cu un meci amical. Formaţia gorjeană s-a deplasat la Craiova pentru un meci amical cu CSU Craiova 2, partida amicală fiind câştigată de satelitul Universităţii cu scorul de 3-1. Golurile au fost marcate de Petre, Trancă și Bîrzan pentru CSU 2 şi Livan pentru Energeticianul.

Acesta a fost al doilea meci amical pe care echipa antrenată de Dragoş Militaru l-a susţinut în perioada  stagiului de pregătire din localitatea Sântămăria-Orlea, în apropiere de Haţeg. În primul amical  din acest stagiu Energticianul s-a impus cu scorul de 3-0 în meciul cu CS Hunedoara. Cu acest joc de verificare, echipa care a solicitat să evolueze în noul sezon pe stadionul din Severin, a încheiat cantonamentul centralizat de vară şi se va reuni luni la Severin pentru a continua pregătirea.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: