Încă mai sunt lucrări de făcut lângă stadion

Stadionul Municipal din Târgu Jiu este finalizat, dar nu poate fi recepţionat pentru că încă se mai lucrează la căile de acces din zona din spate a stadionului. Între Hotel Sport şi fostul ştrand Municipal încă sunt gropi şi se mai pot vedea utilaje staţionate.

Cu toate că se vorbeşte în spaţiul public de mai bine de o lună de recepţia lucrărilor de la stadion, inaugurarea stadionului nu pare să fie realizabilă nici în luna august. S-au finalizat lucrările la canalizare şi la alimentarea cu apă, gaze şi energie electrică a stadionului, s-au efectuat probele tehnice şi procedurile de recepţie păreau să înceapă, dar încă se mai lucrează în zona din spate a stadionului, acolo pe unde se face accesul la Hotel Sport.

În celelalte zone ale stadionului s-a realizat pavajul aleilor şi inclusiv iluminatul nocturn, dar în zona de vest se lucrează încă la amenajarea peisagistică, iar în partea de sud încă nu s-au finalizat lucrările la drumul de acces.

Din fotografiile prezentate de directorul CS Pandurii, club care deţine Hotelul Sport, se pot vedea încă utilaje staţionate în zonă. Sporadic se mai pot vedea şi muncitori care lucrează, dar destul de rar, nefiind semne că s-ar grăbi cineva. Zona din apropierea Hotelului Sport, partea dinspre Parcul Central, avea amenajat un mic părculeţ care acum va necesita o amenajare peisagistică după ce vegetaţia din zonă a fost distrusă de utilajele constructorului. La fel de rău arată şi fostul ştrand, dar şi zona din jurul acestuia unde vegetaţia s-a extins nefiind toatetaţi copacii şi gardul viu de mai bine de cinci ani.

Vizualizări: 1,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: