Pandurii a pierdut pe mana lui Nistor!

Formația antrenată de Flavius Stoican a pierdut și ultimul meci din sezonul regulat, fiind învinsă de Dinamo București cu 2-0 pe stadionul din Drobeta Turnu Severin. Pandurii au rezistat pe teren destul de bine, mai ales în primul sfert de oră reușind să nu le permită adversarilor să ajungă în careul său.

Suflul tinerilor jucători a pierit însă odată cu trecerea minutelor, iar golul dat de Adam Nemec în minutul 34 a venit ca o confirmare a atacurilor tot mai repetate pe care dinamoviștii le-au avut la poarta apărată de Răzvan Stanca.  Portarul echipei gorjene a fost însă învins definitiv în repriza a doua chiar de fostul său coechipier, Dan Nistor marcând un gol de senzație, Stanca fiind nevoit să admită că nu se aștepta la un astfel de șut. „Îl cunosc pe Dan, știam că are execuții de genul acesta, dar din păcate m-a prins nepregătit. Nu mă așteptam să tragă din poziția asta și acolo s-a rupt jocul. La pauză trebuia să schimbăm ceva. Am început bine, în primele 15 minute le-am pus probleme. Primul gol l-am făcut cadou. În play-out vor fi partide intense, principalele noastre candidate la retrogradare vor fi Timișoara și Târgu Mureș”, a comentat Stanca după meci.

 „Sunt foarte bucuros”

În ceea ce-l privește pe Dan Nistor, fostul căpitan al Pandurilor s-a declarat bucuros că își poate ajuta echipa la care evoluează acum, el marcând inclusiv împotriva Stelei. Golul său a pus capăt speranțelor Pandurilor de a marca pentru a egala scorul pe tabelă, pentru dinamoviști fiind evident că au victoria în mână și că nu își mai fac griji pentru play-off. „Nimeni nu ne dădea nicio șansă să ne calificăm în play-off. Suntem foarte bucuroși. Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa și sper să o fac în continuare la fel. Am dat un gol foarte frumos, când am ocazia încerc poarta. În seara asta am înscris și sunt foarte bucuros”, a spus Nistor după meci.

 „Mi-e ciudă că l-am dat degeaba”

Evoluția fostului pandur a fost apreciată la scenă deschisă și de Marin Condescu, principalul creditor al clubului gorjean spunând că regretă doar faptul că Nistor a plecat de la Pandurii fără ca echipa să mai câștige vreun leu de pe urma sa, așa cum s-a întâmplat în urmă cu trei ani. „Nistor a fost unul din cei mai buni jucători de la Pandurii. Să nu uităm că în afară de veniturile financiare din 2013, de 800.000 euro, a făcut echipă foarte bună, iar pentru echipa pe care Pandurii a avut-o în 2013 va trebui să mai alergăm 5-6 ani ca s-o avem din nou. Mă bucur că e un jucător care confirmă în continuare, mi-e ciudă că l-am dat degeaba”, a spus Condescu.

 „Vom fi în prima divizie”

În afara vorbelor bune despre fostul căpitan al Pandurilor, Marin Condescu a vorbit și despre situația în care se află echipa în acest moment în care toată lumea o vede retrogradată din prima Ligă. Condescu se încăpățânează să creadă în steaua sa norocoasă și spune că din toamnă vom vedea din nou fotbal de Liga I pe malul Jiului, mai ales că până atunci ar urma să fie gata și noul stadion. „Nu am jucat rău, mai ales că am jucat cu Dinamo. Cred că e un test bun pentru play-out-ul care începe în curând și cred că e meciul nostru cel mai bun. Mai zic unii că am întâlnit cea mai în formă echipă din campionat la acest moment. Pentru noi de la locul șapte în jos începe un nou campionat. Noi am aprobat joi planul de reorganizare, pentru ceea ce ne-am angajat pentru 2017 suntem cu salariile la zi și din toamnă cred că va fi o nouă echipă. Vor rămâne și jucători care vor confirma acum, mulți poate își vor găsi echipe pentru valoarea lor. Noi suntem convinși că și din toamnă vom fi în prima divizie și sperăm ca într-un an să ieșim din insolvență”, spune Condescu.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: