Pandurii a pierdut şi ultimul amical înaintea startului oficial

Pandurii Târgu Jiu a încheiat perioada de pregătire din această iarnă cu un nou eşec în meciurile de pregătire. Jocul amical dintre Pandurii  Târgu Jiu şi FCU Craiova a fost pierdut, scorul final fiind 2-0 pentru formaţia craioveană. Meciul s-a bucurat însă de un record de audienţă, aproximativ 2000 de suporteri fiind prezenţi în tribunele terenului sintetic de la Târgu Jiu şi mai ales pe lângă teren.

Jocul pierdut la Târgu Jiu cu FCU Craiova a fost ultimul din seria de meciuri amicale pe care Pandurii le-a disputat în această iarnă.

Din păcate, ca şi precedentele două jocuri pierdute cu Flacăra Horezu şi CSU Craiova, şi acesta a întărit convingerea antrenorului Bogoi că nu prea are soluţii mai ales în compartimentul defensiv.

Din fericire, în acest compartiment au venit întăriri pe ultima sută de metri, după încheierea stagiului de pregătire fiind aduşi portarul Alexandru Costache de la Concordia Chiajna şi fundaşul Robert Bratu de la FC Hermanstadt II. Ambii au fost folosiţi de tehnician în amicalul cu FCU Craiova de sâmbătă, care a început în formula: Cotolan Mihai - Cotolan Nicolae, Gheorghe, Dănescu, Vasilescu, Raiciu, Tudor, Vodă, Blejdea, Popescu, Tudoran.

În prima parte a jocului au fost trimişi pe teren jucători care au evoluat la Pandurii şi în prima parte a sezonului, doar Tudor fiind singura noutate din formula de start. După un joc echilibrat în prima repriză, oaspeţii de la Universitatea Craiova conduceau deja cu 1-0 prin golul marcat de Robert Răducanu. Până la pauză, după primele 30 de minute a fost introdus şi portarul Costache, iar după pauză au mai intrat: Trancă, Kim, Tănăsoiu, Bratu şi Draca. Până la final însă tot oaspeţii au marcat din nou prin Alexandru Raicea spre bucuria sutelor de fani veniţi de la Craiova care au ocupat trei sferturi din tribunele terenului sintetic.

Pandurii are în continuare probleme medicale în lot, şapte jucători din lotul din sezonul trecut fiind absenţi şi la acest meci amical.

În continuare infirmeria e plină, în sensul că sunt jucători care se refac după accidentări, precum Dodoi, Lică, Şendroiu şi Măicăneanu, dar şi jucători indisponibili pe o perioadă mai lungă, precum Ciobanu şi Dănăricu. Absent a fost din nou de pe teren căpitanul Denis Brînzan care a luat loc pe bancă şi speră ca de marţi să se poată antrena cu mult aşteptata mască de protecţie.

De luni, jucătorii de la Pandurii încep pregătirea meciului oficial cu Petrolul din prima etapă, partidă care a fost programată deja pentru duminică, 24 februarie.

Vizualizări: 587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: