Adrian Bogoi s-a resemnat în privinţa achiziţiilor

Pandurii Târgu Jiu va întra în linie dreaptă cu pregătirea părţii a doua a campionatului începând de luni. Până atunci antrenorul Adrian Bogoi trebuie să definitiveze lotul  şi să decidă care dintre jucătorii aflaţi încă în probe va rămâne la echipă.

Pentru a vedea la lucru încă o dată jucătorii aflaţi în probe şi pe juniorii din lot, tehnicianul pandurilor a organizat joi după-amiază un joc şcoală cu o grupă de juniori a clubului. Acesta i-a trimis pe teren pe cei cinci jucători care mai sunt în probe, dar şi pe cei cinci juniori care se pregătesc cu echipa şi pe portarul Alexandru Costache. Pandurii a perfectat trei transferuri, dar antrenorul gorjenilor a precizat că încă mai are nevoie de întăriri la echipă, după ce Pandurii a pierdut amicalul cu CSU II Craiova.

Tehnicianul a constatat că are foarte mulţi juniori în lotul actual: „Am mai spus că avem nevoie de jucători, este absolut necesar pentru a putea alcătui o echipă competitivă de Liga a II-a. Mai avem nevoie de 5-6 jucători, mai ales în apărare. Nu avem concurenţă deocamdată acolo şi avem foarte mulţi copii în lot. Sperăm ca până începem campionatul să completăm lotul”.

Dacă nu se vor putea face alte transferuri, tehnicianul  pandurilor pare să fie resemnat cu această situaţie, şi spune că va proceda la fel ca şi sezonul trecut: „Dacă nu mai vine nimeni, o luăm de la început, aşa cum am făcut şi în vară şi acum un an, cu un lot de jucători tineri şi încercăm să formăm jucătorii individual şi apoi să formăm o echipă pe parcurs”.

Pandurii a perfectat până acum cele mai puţine transferuri din Liga a II-a, cele ale lui Tudor şi Dodoi fiind deja finalizate şi purtându-se discuţii în aceste zile pentru cel de-al treilea, cel al portarului Alexandru Costache care, în principiu, s-a înţeles asupra contractului cu conducerea clubului şi urmează să semneze.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: