Horoscop

Valabil pe 13/14 noiembrie

Berbec: Este timpul să sortezi lucrurile, să faci ordine, pentru că Universul îți pregătește ceva, dar trebuie să faci loc, de aceea concentrează-te pe a termina totul și abia apoi pe acea nouă etapă care îți bate la ușă. Analizează-ţi gândurile, setează-ţi noi obiective.

Taur: Astăzi este despre valori, principii, despre acele convingeri în care crezi cu tărie. Este și despre dezvoltare, expansiune, creștere. Se anunță ceva muncă, va fi nevoie să depui efort din plin, dar rezultatele vor fi mai mult decât mulțumitoare, te asigură astrele.

Gemeni: Ajungi la concluzia că este nevoie să te reîntorci la rădăcini, să revii la începutul unei etape, al unui proiect, pentru a face unele schimbări. Se clarifică anumite lucruri, ai imaginea de ansamblu. Îți desfaci aripile cu mult entuziasm și zbori în direcția dorită.

Rac: Dai dovadă de pragmatism și realism, și ești unul din puținele semnele zodiacale care poate vedea ce se află la orizont, care sunt perspectivele, ce îți rezervă viitorul dacă faci o alegere sau alta și mai ales dacă este corectă, dacă te va duce către succes sa nu.

Leu: Astăzi s-ar putea să fii cel care salvează situația, persoana pe care se vor baza ceilalți, care mediază minunat două părți aflate în contradicție sau care remediază o problemă, găsește soluții. Ai posibilitatea să-ți arăți abilitățile de lider, de coordonator.

Fecioară: Ai tendința să spui lucrurilor pe nume, să fii direct, să spui ”verde în față”. Franchețea va fi apreciată de anumite persoane, dar va fi privită dezaprobator de alții. Încearcă să fii mai atent cu cine ești direct și cu cine ar fi bine să te porți cu mănuși.

Balanță: Astăzi vei avea ocazia să înțelegi beneficiile parteneriatelor, ale lucrului în echipă. Simţi puterea pe care o are grupul asupra ta, dar și atunci când se acționează astfel. În plus, înţelegi că idei minunate pot ieși de pe urma confruntării mai multor păreri.

Scorpion: Este posibil ca în ceea ce privește o sarcină sau un proiect să fi făcut o pauză, să te fi retras, să-l fi amânat, să fi intrat într-un cocon de umbră, iar acum să descoperi că este timpul să ieși afară, la lumină, să te mobilizezi. Care este planul tău de acțiuni?

Săgetator: În timp ce cauți succesul, nu uita să te bucuri și de călătoria în sine. Ce zici să îmbini utilul cu plăcutul? Gândeşte-te la metode de a-ți ușura munca, de a-ți lumina calea, de a găsi strategii pentru a continua altfel, să fii eficient, dar și să îți fie interesant.

Capricorn: Astăzi este despre muncă, semnul tău zodiacal fiind în sfera carierei. Dai dovadă de concentrare, seriozitate, responsabilitate. Este favorizat lucrul cu actele, rapoartele, ești atent la detalii și colaborezi bine cu autoritățile, cu persoane aflate în poziții-cheie.

Vărsător: Cadru astral favorabil pentru a încheia unele socoteli, pentru a finisa o sarcină sau un proiect ce durează de ceva timp şi care trebuie să se încheie. Moment bun și pentru colaborări, pentru deplasări și pentru comunicarea prin intermediul tehnologiei.

Peşti: Zi bună pentru socializare, pentru a petrece timpul înconjurat de ceilalți, în grup, în comunitate. Cadru astral bun pentru a apleca urechea la ideile celorlalți, pentru a fi atent la semne, la indicii. Sunt favorizate deplasările, călătoriile, ieșirile în natură.

Vizualizări: 931

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: