Pandurii îşi definitivează lotul. „Sâmbătă vom trage linie“

Ultimul test amical pentru Pandurii, programat sâmbătă la Târgu Jiu, va constitui şi ultimul prilej pentru antrenorul Adrian Bogoi pentru a definitiva lotul în vederea reluării campionatului. În amicalul cu FCU Craiova, tehnicianul va căuta să alinieze o formulă de echipă cât mai apropiată de cea pe care o va trimite pe teren la meciul cu Petrolul.

Pandurii are un lot numeros în acest moment, dar un sfert din jucători sunt la infirmerie şi un sfert sunt în probe, antrenorul Adrian Bogoi nefiind încă decis pe cine va păstra în lot dintre jucătorii care se pregătesc încă cu Pandurii, dar nu au un contract semnat cu echipa gorjeană.

Nou veniţi la echipă, pe lângă Tudor şi Dodoi, care deja au semnat, şi portarul Alexandru  Costache, care s-a înţeles cu conducerea clubului,  sunt şi Bogdan Cuibari, care a făcut junioratul în Anglia, dar a revenit în ţară cu familia şi îşi caută echipă, Hery Du Ho Kim (ultima dată la Luceafărul Oradea), Adrian Tănăsoiu (care a făcut junioratul la Pandurii) şi Rareş Cristea (CSU Craiova II).

Pe lângă aceştia se mai pregătesc cu Pandurii o serie de juniori dintre care unii au debutat deja la prima echipă, Dănescu, Măicăneanu, Rasoveanu şi Safta. „Singurele certitudini, jucători care au venit la echipă şi au şi semnat, sunt Tudor care a venit de la Cugir şi Dodoi care nu este în programul nostru de pregătire pentru că, deocamdată, este accidentat”, a precizat antrenorul Adrian Bogoi, care nu s-a putut baza pe încă şase  jucători din lotul de bază în ultima perioadă, Brînzan, Ciobanu, Dănăricu, Dodoi, Şendroiu şi Măicăneanu fiind indisponibili din cauza problemelor medicale sau a altor probleme cum a fost cazul lui căpitanului echipei.

„Brînzan nu este nici el prezent la meciuri pentru că trebuie să i se procure acea mască şi de aceea nu pot să îl folosesc la jocurile amicale. El nu este în ritm de joc pentru că nu se poate pregăti normal”, a spus Bogoi. Pentru a-l introduce cât de cât în ritmul de joc, este posibil ca Brînzan să fie pe teren o parte a meciului amical de sâmbătă.  „Ceilalţi care se pregătesc cu noi sunt juniori, majoritatea jucători între 16 şi 18 ani, nu au jucat unii dintre ei nici la nivel de Liga a treia. Dacă vor rămâne la noi, bineînţeles că ne vom ocupa special de ei. Dar deocamdată nu  pot ajuta echipa”, a concluzionat antrenorul pandurilor. care a anunţat că va trage concluziile perioadei de pregătire după acest ultim amical. „Avem sâmbătă un ultim amical, cu FCU Craiova,  la ora 12:00, şi după meciul de sâmbătă vom trage linie şi vom putea trage concluzii după perioada de pregătire. Dar ştim cu ce  probleme ne confruntăm şi sperăm să eliminăm din ele până la începerea campionatului”, a explicat antrenorul.

O parte din problemele de la ultimele meciuri amicale pierdute de Pandurii, cu Flacăra Horezu şi CSU II Craiova, au fost deja eliminate, majoritatea jucătorilor care s-au confruntat cu viroze respiratorii fiind acum refăcuţi. Raiciu şi cu Blejdea au lipsit la amicalul de la Vâlcea din cauza răcelii. dar la amicalul cu CSU au fost pe teren. Tehnicianul a explicat că potenţialul lor şi al celor care s-au mai confruntat cu probleme de acest gen nu a fost 100%. Meciul amical cu FCU Craiova este programat sâmbătă, cu începere de la ora 12:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, accesul spectatorilor fiind liber la acest joc. 

Vizualizări: 809

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: