Brînzan va primi marţi masca de protecţie a feţei

Căpitanul echipei Pandurii, Denis Brînzan, va putea folosi începând de marţi masca de protecţie pentru faţă. Pentru început o va purta la antrenamente, pentru acomodare, urmând să joace cu mască la meciul cu Petrolul de pe 24 februarie.

Denis Brînzan a fost plecat joi la Bucureşti pentru a i se lua măsurile feţei în vederea confecţionării măştii de protecţie la o clinică specializată în confecţionarea de astfel de măşti pentru sportivi.

Brînzan a precizat că i s-a luat un mulaj dintr-un material special de pe faţă şi până marţi masca va fi gata, urmând apoi să fie ajustată şi finisată la următoarea vizită la clinică: „Am mers la clinica din Bucureşti împreună cu Florin Rasoveanu (asistentul medical al echipei) pentru a se face mulajul feţei după care se va realiza masca. Mi s-a spus că marţi va fi gata pentru probă şi o voi putea purta apoi la antrenamente şi la meciul din prima etapă”.

Pentru că medicul care l-a operat i-a recomandat să nu joace fără această mască, fiind posibilă accidentarea în zona operaţiei, Brînzan nu a putut juca până acum în nici un joc de pregătire. Medicul Serban Talpoş de la clinica din Timişoara, unde a fost operat, a garantat operaţia numai dacă jucătorul va purta acea mască de protecţie cu care trebuie să joace până la următoarea intervenţie chirurgicală programată  în vară.

În aceste condiţii Brînzan nu va fi apt să joace la ultimul meci de verificare înainte de reluarea campionatului. Pandurii va disputa duminică, 24 februarie, primul meci oficial din acest an, cu Petrolul Ploieşti.  Până atunci, sâmbătă, de la ora 12:00, Pandurii va juca ultimul meci amical din perioada de iarnă, cel cu FC U  Craiova.

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: