Pandurii a remizat cu cehii de la Mlada

Pandurii au încheiat la egalitate al doilea test al pauzei de iarnă, scor 0-0 cu cehii de la Mlada Boleslav. Duminică e cel mai important amical, contra echipei lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk.

Pandurii Târgu Jiu – Mlada Boleslav 0-0 (0-0)

Pandurii: Stanca (Gliwa, minutul 46, apoi iar Stanca din min. 78) - Unguruşan (Paulinho, min. 65), Erico (Mamele, min. 46), Christou (Doru Bratu, min. 46), Momcilovic (Sipoto Bohale, min. 65) - Anton - Buleică (Nicoară, min. 46), Nistor, Distefano (Alex dos Santos, min. 65), Ciucur (Shamsin, min. 65) - Bud.

Apărare forte, atac steril

După 1-0 în primul test din Antalya cu FK Zestafoni din Georgia, pandurii au remizat aseară contra cehilor de la Mlada Boleslav. Partida a avut loc lângă locul de cantonament al gorjenilor de la Mardan Sport Complex şi a fost una în care ambele echipe îşi puteau adjudeca victoria. Trupa lui Pustai a ratat ocazii mari prin Bud, Nistor sau Anton în timp ce jucătorii cehi au avut şi ei câteva ocazii importante. Una dintre ele ratată de fostul atacant de la Poli Timişoara, Lukas Magera. Până la urmă nu s-a marcat nici un gol aşa că ambele echipe s-au mulţumit cu un egal. Pentru gorjeni e al doilea test trecut cu brio de apărare. Aceasta a scăpat fără gol primit şi acum iar ceva probleme par să fie în atac, acolo unde s-a marcat un singur gol şi acela din penalti prin Alex dos Santos contra celor de la Zestafoni.

Trei au prins tot meciul, alţii menajaţi

Faţă de primul amical, Pustai nu a mai schimbat toată echipa la pauză. A efectuat doar 4 modificări şi apoi încă 4 pe parcursul reprizei a doua. Singurii care au rezistat în teren toate cele 90 de minute au fost Nistor, Anton şi Bud, semn că antrenorul mizează puternic pe ei în retur şi vrea să-i facă să joace bine împreună meci de meci. În acest test cu Mlada Boleslav nu au evoluat deloc Mingote, Breeveld, Elton, dar şi Matulevicius sau Predescu. Dacă ultimii doi încă trag tare să se refacă după accidentări mai vechi, ceilalţi trei au fost menajaţi după lovituri minore încasate la antrenamentele din Antalya. Polonezul Michal Gliwa şi-a făcut şi el debutul la Pandurii la pauza meciului, dar spre ghinionul său s-a accidentat la un duel cu un adversar şi nu a prins finalul în teren.

Hagi şi Pîrvulescu la meci

La meciul test cu cehii a asistat şi preşedintele pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta a sosit ieri în Antalya şi i-a urmărit la lucru pe elevii lui Pustai alături de Gică Hagi. Finanţatorul celor de la FC Viitorul e la al doilea meci de-al pandurilor la care asistă în Antalya după cel cu FK Zestafoni. Hagi şi Pîrvulescu au luat loc în tribunele stadionului de la Mardan şi au vizionat întreg meciul contra cehilor.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: