Pandurii joacă azi împotriva cehilor

Pandurii au câştigat primul amical din această iarnă, 1-0 cu georgienii de la FK Zestaponi. Pentru gorjeni urmează astăzi un test mai dificil contra cehilor de la Mlada Boleslav.

Pandurii au în plan un total de 5 meciuri amicale în cel de-al doilea stagiu din Antalya. Primul a fost trecut cu bine, un 1-0 cu fosta campioană din 2012 din Georgia, Zestafoni.

Victorie în primul test

Pandurii sunt de 3 zile în Antalya şi au disputat deja un prim amical. Antrenorul Cristi Pustai a dat şansa tuturor jucătorilor din lot să evolueze în meciul cu FK Zestafoni, împărţind lotul în două. Singurul gol al meciului a fost marcat în prima repriză de brazilianul Alex dos Santos din lovitură de pedeapsă. După pauză au debutat sau redebutat la Pandurii Doru Bratu, fundaş adus de la Steaua, Dan Nistor, mijlocaş împrumutat de la Evian sau Cristi Bud, atacant adus liber de la Gaz Metan Mediaş. Pandurii şi Zestafoni şi-au împărţit ocaziile, aşa cum informează site-ul oficial al gorjenilor, dar scorul a rămas cel stabilit de Alex dos Santos înainte de pauză, 1-0.

Pandurii prima repriză:

Mingote - Unguruşan, Erico, Christou, Sipo - Elton - Paulinho, Alex dos Santos, Distefano, Nicoară - Shamsin.

Pandurii repriza a doua:

Stanca - Unguruşan, Mamele, D. Bratu, Momcilovic - Anton, Breeveld - Buleică, Nistor, Ciucur - Bud.

Azi e duel cu cehii

Pandurii joacă azi al doilea amical din Antalya, contra unui adversar mult mai cunoscut decât Zestaponi, e vorba de cehii de la Mlada Boleslav. Această echipă e cunoscută românilor din urmă cu 8-9 ani când a jucat contra Rapidului în Cupa UEFA. Meciul va avea loc în Complexul Sportiv Mardan, acolo unde pandurii şi-au stabilit cartierul general de ieri. Gorjenii au preferat să plece de la hotelul Royal Holiday din cauza distanţelor mari pe care trebuiau să le parcurgă cu autocarul până la terenurile de antrenament. E de aşteptat din nou ca Pustai să mizeze pe aceeaşi tactică precum în primul amical, adică să-şi împartă lotul în două. Echipa de bază pentru retur se va cristaliza începând cu cel de-al treilea joc de verificare, şi cel mai important de altfel, cel cu ucrainenii de la Şahtior Doneţk.

Program amicale Pandurii:

Azi – Mlada Boleslav

09.02 – Şahtior Doneţk

11.02 – Vardar Skopje

13.02 – Cernomoreţ Odessa

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: