Energia a clacat cu Dinamo

Energia Pandurii nu a reuşit surpriza cu Dinamo. Echipa lui Andrieş a pierdut cu 24 la 26 contra alb roşilor şi a ratat şansa de a urca pe locul 4 în clasament.

Energia a pierdut ambele confruntări cu Dinamo din acest sezon. Ţinta acum este să evite locul 6 ca să nu joace cu Constanţa în play-off.

Distruşi de Şandru!

Trupa lui Andrieş mergea cu speranţe pe terenul celor de la Dinamo, dar gazdele au controlat meciul din start. Diferenţa a fost constantă în favoarea celor de la Dinamo, oscilând între 2 şi 4 goluri. La pauză scorul era de 17-15 iar aceeaşi diferenţă avea să se vadă pe tabelă şi la final, 26-24. Gorjenii au fost distruşi de un fost coleg, Ciprian Şandru. Acesta a marcat nu mai puţin de 9 goluri, fiind urmat oarecum surprinzător de extrema Energiei care va juca chiar la Dinamo din vară, Asoltanei cu 6 goluri. Asoltanei şi-a făcut datoria contra viitoarei sale echipe aşa că nu i se pot reproşa prea multe. De la Energia s-a mai remarcat Apolzan cu 5 goluri în timp ce golgeterul obişnuit, Acatrinei nu a reuşit decât 4 goluri. „N-am reușit să ne exprimăm cum ne-am dorit. Cred că Dinamo și-a dorit mai mult victoria, am făcut foarte multe greșeli, mai ales în plan ofensiv. A fost presiunea jocului, normală pentru un meci de Liga Națională”, a spus Andrieş la final.

Maioreanu anunţă măsuri dure

Eşecul cu Dinamo l-a înfuriat pe preşedintele secţiei de handbal a Energiei, Andrei Maioreanu. Dezamăgit de rezultat, dar şi de prestaţia elevilor lui Andrieş, Maioreanu a coborât pe terenul de joc imediat după fluierul final şi le-a transmis antrenorilor şi jucătorilor că au conturile blocate! „E normal să fie supărat, e o înfrângere pe care nu ne-o doream. Nu am avut un joc extraordinar, probabil din cauza acestui fapt este supărat domnul Maioreanu. E nervos, e normal, din punctul acesta de vedere nu avem nimic să-i reproșăm, domnul președinte și-a făcut treaba. Noi trebuie să ne facem treaba în continuare, am dezamăgit toți, începând de la mine și până la ultimul jucător”, a mai spus Andrieş.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: