Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii aduc juniori de la Ardealul Cluj

Politica de întinerire a lotului echipei Pandurii va fi pusă în practică chiar din această săptămână prin aducerea a cinci juniori de la Ardealul Cluj, o şcoală de fotbal din zona Clujului care are doar echipe de juniori. Gorjenii vor organiza în cursul acestei săptămâni o selecţie la un meci amical între Pandurii II şi Ardealul pentru a-i vedea la lucru pe tinerii clujeni.

Preşedintele Marin Condescu a precizat că a găsit o soluţie şi pentru poarta echipei Pandurii. Rămaşi fără portarul Stanca, gorjenii au nevoie de încă un portar, fiind preferat pentru acest post fostul jucător al pandurilor Mircea Râmniceanu, care fusese împrumutat în urmă cu un an la Rm. Vâlcea. „Pentru a completa lotul l-am luat pe portarul Râmniceanu dar şi cinci juniori de la Ardealul Cluj”, a explicat preşedintele Condescu soluţiile de completare a lotului, precizând că cei cinci juniori luaţi de la Ardealul vor putea fi văzuţi la un amical cu echipa a doua programat la mijlocul săptămânii care urmează: „Pe 24 iunie o să organizăm la Târgu Jiu un joc amical între Ardealul Cluj şi Pandurii II şi o să-i vedem la lucru pe toţi cinci. Facem echipă sub 24 de ani pentru Liga a II-a”.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: