Pandurii şi-a luat fotomodel

Marius Novanc, unul dintre cei mai sexy sportiv, va evolua echipa de handbal, Energia Pandurii. Acesta a cochetat şi cu prezentările de modă, dar a fost în atenţia tabloidelor mai ales datorită relaţiilor sale cu diverse vedete ale showbizz-ului autohton.  Căsătorit o vreme cu ex-solista de la trupa pop HI-Q, Novanc s-a despărţit rapid de aceasta, iar printre iubitele cu care presa mondenă l-a cuplat de-a lungul timpului s-au numărat în ultimi ani alte vedete precum realizatoarele Tv Ilinca Vandici sau Iulia Vântur, fotomodelul Roxana Ilie sau sportivele Corina Ungureanu şi Gabriella Szucs. În prezent acesta are o relaţie cu solista pop Giulia Anghelescu.

Talentatul pivot al Stelei va ajunge în curând la Târgu Jiu după ce s-a înţeles să semneze un contract cu echipa locală de handbal Energia Pandurii.  Pivotul echipei naţionale afirmă însă că presa mondenă i-a creat, fără voia sa, imaginea unui macho el nefiind vinovat de aceasta stare de fapt şi considerându-se „un tip discret în relaţiile amoroase”.

A divorţat de Nicoleta (ex-HI-Q)

Handbalistul a fost căsătorit în 2007 cu Nicoleta Drăgan (ex-solista trupei Hi-Q), precizând ca ea e singura vedetă cu care a avut o relaţie de dragoste, restul relaţiilor fiind în cea mai mare parte invenţii ale tabloidelor. „Nu se justifică pecetea de macho pe care o am. Aş fi recunoscut dacă era aşa pentru că nu este o ruşine. Am fost ocazional în preajma unor vedete doar că pentru că aşa a fost contextul. Dacă stai la masă cu un grup de prieteni şi cineva îţi face o poză alături de o femeie, nu înseamnă că ai o relaţie cu ea", spune acum Novanc care nu mai suferă după divorţul de fosta soţie: „Viaţa merge însă înainte. Sunt un băiat serios, nu urmăresc să fiu cuplat cu celebrităţi. Îmi doresc să mă stabilesc cândva la casa mea şi să am copii ca orice om normal".

E doar amic cu Giulia (ex-Candy)

Novanc nu a confirmat, însă nici n-a infirmat zvonurile conform cărora ar fi în tatonări cu Giulia Anghelescu, fostă solistă a trupei Candy cu care a fost văzut deseori în ultima perioadă. "Ne-am cunoscut prin intermediul Biancăi Ioniţă, care este cea mai bună prietenă a Giuliei. Sunt doar amic cu Giulia...momentan! Ne înţelegem foarte bine, mai ieşim împreună prin oraş, dar nu putem ştii exact ce ne rezervă viitorul", a precizat Marius Novanc, devenit cunoscut şi în lumea mondenă după ce a urcat pe un podium de prezentare de modă pentru Rita Mureşan unde a fost echipat în costul de îngeraş cu aripi.

Pasionat de gimnastică, baschet şi handbal feminin

Născut la Arad, Marius Novanc a avut până în 2007 o relaţie îndelungată cu Anne Marie Părău, baschetbalistă de bază în echipa naţională şi fostă campioană naţională cu formaţia din localitate. Cei doi au fost împreuna pentru o perioadă, dar transferul jucătoarei mulatre în Belgia în urmă cu patru ani a afectat ulterior povestea lor de iubire şi, de aici, până la despărţire, a fost doar un pas. Novanc a recunoscut recent că a fost o perioadă şi cu gimnasta Corina Ungureanu, dar relaţia nu a funcţionat: "Am fost împreună pentru o scurtă perioadă, dar nu a fost ceva foarte serios. Relaţia nu a mers şi fiecare şi-a văzut de viaţa lui." Handbalista Gabriella Szucs este doar amica sa şi se înţeleg bine pentru că ştie maghiara: "Merg des la meciurile Oltchimului pentru că antrenorul lor, Radu Voina, este ca un tată pentru mine. Cu Gabriella Szucs vorbesc mai des deoarece ştiu maghiara, dar ţin legătura şi cu Ada Nechita, dar şi cu multe alte fete".

Vânat pas cu pas de paparazzi

Majoritatea relaţiilor cu vedete din zona televiziunii şi modelingului despre care s-a scris sunt inventate de presă spune Novanc care a povestit în ce conjunctură le-a cunoscut pe acestea. Cu Iinca Vandici a fost surprins de paparazzi la o petrecere: "Eram la petrecerea unei prietene comune. Ilinca s-a pus lângă mine la masă şi... hop în 5 minute... au apărut paparazzi la geam! Mi s-a părut dubios şi probabil ea dorea doar să îl facă gelos pe Cocoş. Nu i-am oferit niciodată trandafiri aşa cum s-a scris". Nici cu modelul Roxana Ilie lucrurile nu au stat altfel fotografiile fiind întâmplătoare spune Novanc. "Ne ştim din vedere, dar nu am avut nicio treabă cu ea. Eram cu amicul meu Falemi la concert şi Roxana cu o prietenă a ei s-au aşezat lângă noi pentru că erau scaune libere. De aici şi până să fim împreună, e o cale foarte lungă...", a spus handbalistul care neagă şi o relaţie cu Iulia Vântur deşi fotografiile publicate îl contrazic: "Am stat de vorbă la o petrecere, apoi am mai ieşit de câteva ori cu un grup comun de prieteni. În ciuda tuturor speculaţiilor, nu am avut nici măcar o întâlnire cu tentă amoroasă."

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: