Pandurii are ceva ce nu au multe echipe din Liga 1

Pagina „Al 12-lea jucător”, consacrată suporterilor echipelor de fotbal a remarcat că meciul din Cupa României de la Târgu Jiu a atras peste 2000 de spectatori. În comparaţie cu multe dintre echipele din Liga 2, şi chiar din Liga 1, numărul de spectatori este foarte mare.

La meciul din Cupa României dintre Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu au asistat oficial 2100 de spectatori, conform organizatorilor, aproximativ 200 fiind suporterii din galeriile reunite ale pandurilor, Regiment Târgu Jiu şi Blue Boys 62.

Pagina consacrată suporterilor echipei naţionale şi ai echipelor din fotbal din România, numită „Al 12-lea jucător” a remarcat că la acest meci au venit mai mulţi spectatori decât la multe meciuri din Liga 1. „Miercuri, 25 august. Pandurii Tg. Jiu 0 - 1 Viitorul Tg. Jiu - 2100 de suporteri prezenți. Se pare ireal cum de la un meci dintre o echipă de Liga a 3 a şi o echipă de Liga a 2 a fătă fani, reușesc să se strângă mult mai mulți suporteri decât la unele meciuri din Liga 1. Felicitări suporterilor gorjeni!”, a consemnat sursa citată amintind numărul de suporteri al unor echipe din Liga 1:

Clasamentul suporterilor Liga 1 - etapa 2:

....

4.Farul Constanţa 2-0 Gaz Metan Mediaş: 1500

5.FC Argeş 0-1 UTA Arad: 1500

6.FC Voluntari 0-1 FC Botoşani :701

7.Chindia 1-1 Sepsi: 400

8.Academica Clinceni 1-2 CFR Cluj: 250.

Conform acestor statistici la mai mult de jumătate din meciurile din Liga 1, din etapa a 2-a, au fost mai puţini spectatori decât la meciul echipei Pandurii. După reacţia spectatorilor la golul primit de Pandurii, sau mai bine zis lipsa de reacţie, majoritatea spectatorilor s-au aflat în tribune pentru a vedea la lucru echipa Pandurii, ştiut fiind că ACS Viitorul Târgu Jiu nu are foarte mulţi susţinători în Târgu Jiu, acolo unde echipa s-a stabilit de doi ani, după ce a jucat la Şirineasa, Petroşani, Oradea (Sânmartin) şi Severin.

Galerie foto




Vizualizări: 1,215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: