Pandurii au terminat frumos cantonamentul din Spania

Pandurii lui Edi Iordănescu au revenit duminică noaptea în ţară, după cantonamentul de 17 zile în Spania. Pandurii a încheiat stagiul de pregătire cu un meci frumos, în compania unei echipe de top din Rusia, Dinamo Moscova, meci încheiat cu scorul de 2-2. A fost a doua remiză în acest cantonament, care se adaugă celor două meciuri pierdute de gorjeni.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical cu Dinamo Moscova. Pandurii au deschis scorul în minutul 7 prin golul marcat de căpitanul Dan Nistor, iar Dinamo Moscova a egalat în minutul 30 prin golul marcat de Pogrebnyak. Din minutul 48, după ce ambii antrenori au efectuat la pauză mai multe schimbări, Dinamo Moscova a preluat conducerea prin golul lui Kokorin, Pandurii a reuşit să egaleze cu cinci minute înainte de finalul meciului prin golul marcat de Antal din penalti.

Pandurii, fără jucătorii de naţională

Pandurii nu s-a putut baza în acest meci pe jucătorii de bază care se aflau la echipa naţională. Preşedintele Narcis Răducan a apreciat prestaţia echipei: „Am încheiat cantonamentul din Spania cu o prestaţie de admirat a băieţilor împotriva mult mai titratei adversare Dinamo Moscova. În ciuda încărcăturii fizice de final de pregătire, băieţii s-au autodepăşit şi, printr-o organizare foarte bună, impusă de Edi Iordănescu, am reuşit acest rezultat de egalitate obţinut de noua achizitie a clubului nostru, Liviu Antal”.

Pandurii Târgu Jiu a încheiat cele patru meciuri de verificare din stagiul de pregătire din Spania cu două rezultate de egalitate şi două eşecuri, scor 0-1 cu Karsruher SC, 1-2 cu TSV 1860 Munchen, 1-1 cu Sparta Praga şi 2-2 cu Dinamo Moscova.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: