Sute de artiști s-au distrat la Târgu Jiu, cu gândul la Fisc

Sute de artiști din toată țara au petrecut Revelionul cu întârziere la un restaurant din Târgu Jiu. Pentru al zecelea an, au petrecut, au jucat și și-au făcut cele mai frumoase urări. Mulți au făcut haz de necaz pe seama inspectorilor ANAF care urmează să-i verifice.

Circa 600 de persoane, artiști sau oameni simpli veniți din toată țara, au petrecut până în zori, la Târgu Jiu, unde a avut loc cea de-a zecea ediție a „Revelionului Lăutarilor”.  „A fost greu la început pentru că au fost puține persoane. Am ajuns la a zecea ediție, la 600 de oameni. Suntem artiști, sunt și prieteni ai artiștilor. Le-am pregătit tuturor un program artistic din zona Gorjului, cu dansuri populare. Sunt de peste tot: Banat, Ialomița, Prahova, Brașov, Slatina sau Constanța, din toată țara”, a spus Elisabeta Vasile, organizatorul evenimentului.

„Avem zece ani. A fost ceva special. Suntem olteni, suntem patrioți, iubim ceea ce facem. Anul 2018 a fost impecabil, iar 2019 va fi desăvârșit”, este gândul interpretei Niculina Stoican.

Pentru artiști, anul 2018 a fost cel în care inspectorii Fiscului i-au anunțat că-i vor verifica. Lăutarii spun însă că nu se tem de controalele ANAF. „Seara asta e a noastră, după care începem din nou să cântăm. Poate să îi intereseze şi pe cei de la ANAF, normal. Luăm şi noi un ban, ia şi statul, şi toată lumea e fericită”, a fost mesajul gorjeanului Valentin Sanfira.

Situația a fost comentată și de alți interpreți. Constantin Enceanu a și glumit pe seama verificărilor. “Nicio problemă, am Fiscul cu mine, soţia mea lucrează la Fisc şi cum vezi am luat-o cu mine şi în seara asta, are facturierul, chitanţierul tot timpul, fără probleme”.

Galerie foto





Vizualizări: 4,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: