Pandurii caută mâncare pentru jucători

În plină foame de bani, clubul care era inclusiv mândria autorităților atunci când evolua în Europa League caută acum o firmă de catering care să livreze zilnic mâncarea necesară pentru jucători. Într-un anunț postat pe pagina oficială a echipei, Pandurii anunță că orice firmă poate să ridice caietul de sarcini și să participe la licitație. Până acum, jucătorii au fost hrăniți la restaurantul pe care îl are în Târgu Jiu principalul creditor al clubului, Marin Condescu.

Coincidență sau nu, dar până acum Pandurii nu a reușit nicio victorie pe terenul „propriu” de la Motru. Sătui de același „meniu” de pe tabela de marcaj, șefii clubului au decis să mai caute și alte firme dispuse să îi hrănească pe jucători și nu oricum, ci în baza rețetarului stabilit de medicul echipei, după cum se arată în caietul de sarcini făcut pentru licitația organizată în acest sens.

„Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu primeşte, începând de luni, 30 octombrie 2017, înscrieri pentru licitaţia care va fi organizată în vederea atribuirii contractului de achiziții publice având ca obiect prestarea serviciilor de catering – pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a hranei pentru fotbaliştii seniori şi juniori ai clubului, cazaţi la sediul Centrului de Copii şi Juniori al Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu, situat în localitatea Tg. Jiu – Gorj, strada Bicaz nr. 6. Organizarea și desfășurarea procedurii de achiziție se efectuează conform prevederilor legale în vigoare, respectiv art. 16 din Ordonanta de urgență a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziție publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice și a contractelor de concesiune de servicii, aprobată prin Legea nr. 337/2006, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în anunțul postat de cei de la Pandurii.

Vizualizări: 1,682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: