Pandurii, cea mai grea înfrângere acasă

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a pierdut miercuri, pe teren propriu, meciul din ultima etapă a turului Ligii a 2-a, jucat cu Universitatea Cluj. Gorjenii au fost învinși la patru goluri diferență.

Meciul a fost jucat pe o vreme ostilă, cu lapoviță. După prima jumătate de oră, terenul sintetic era îmbibat cu apă. Primul gol al oaspeților a venit în min. 32, când portarul gorjenilor, Mihai Cotolan, a degajat defectuos până la Goga, acesta a pasat la Cristian Ene, care a marcat.

Zece minute mai târziu, clujenii s-au desprins la 2-0, mingea șutată de Dorin Goga fiind deviată în plasă. Au urmat schimbări în ambele echipe, iar în minutul 67 scorul a devenit 3-0 pentru oaspeți. Cristian Gavra a scăpat din marcaj şi a trimis peste portarul Cotolan.

Pandurii a redus din diferență în min. 79, când Nicolae Pîrvulescu a făcut o cursă de 30 de metri, a pătruns în careu și a marcat, scorul devenind 1-3. A urmat un moment de nervozitate în teren, când Nicolae Cotolan de la Pandurii și Ursu de la Universitatea s-au îmbrâncit, cei doi primind cartonașul galben.

Clujenii au mai marcat de două ori în ultimele minute ale meciului. Golurile au fost marcate de Kofi Twumasi  în min. 89 și Iuliu Hațiegan în min. 90+1.

Scorul final în meciul Pandurii - U Cluj a fost 1-5, fiind cea mai dură înfrângere a gorjenilor din acest campionat.

Pandurii: Mih. Cotolan - Vodă, Rob. Gheorghe, D. Ciobanu, Raiciu, Al. Vasilescu, Tudoran, Nic. Pîrvulescu (cpt.), Skoric, Cenaj, Nsiah
Rezerve: Al. Opriţa - Draca, Nic. Cotolan, P. Popescu, Blejdea, Rob. Lică, Şendroiu
Antrenor: Adrian Bogoi

”U” Cluj: Dur Bozoancă - Andr. Cordoş, Abrudan, Berci - Al. Coman, Sepsi, K. Twumasi, Taub - Cr. Ene, Goga (cpt.), Gavra
Rezerve: Iul. Dinu - Căpuşă, Haţiegan, Oct. Ursu, Greu, M. Coman, Takacs
Antrenor: Mircea Cojocaru

Vizualizări: 1,820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: