Denis Brînzan are nevoie de trei operaţii

Căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Denis Brînzan, s-a ales cu trei fracturi la faţă în urma accidentării suferite în meciul disputat sâmbătă împotriva formaţiei ASU Poli Timişoara. Denis Brînzan a precizat că medicii i-au transmis că va trebui să suporte mai multe operaţii la faţă după multiplele fracturi suferite: „Este o accidentare gravă, sunt trei fracturi, una de piramidă nazală, una de pomete şi una de maxilar şi vor necesita trei operaţii în perioada următoare”.

Cu faţa umflată şi deformată după traumatismele suferite şi un ochi închis, dar şi cu dureri greu de suportat pe care le implică astfel de fracturi, Brînzan a preferat să revină la Târgu Jiu cu echipa în cursul nopţii, iar luni să plece la Bucureşti pentru intervenţiile chirurgicale necesare recuperării.

La câteva minute după debutul meciului jucat sâmbătă, la un duel pentru minge, Denis Brînzan, căpitanul echipei Pandurii, a fost faultat grav de Vidrăşan. Mijlocaşul echipei ASU Poli l-a lovit în plină figură pe fundaşul echipei Pandurii, iar acesta a căzut inconştient la pământ.

Mijlocaşul de 21 de ani are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale. Diagnosticul stabilit de medici este de „traumatism cranio-facial cu fractură perete lateral orbita dreaptă, fractură perete lateral şi anterior cu înfundare sinus maxilar drept, fractură maxilo-malară dreapta, echimoză suborbitală dreapta şi emfizem regiune zigomatică dreapta hemosinus drept”, potrivit comunicatului.

A împlinit 22 de ani

Căpitanul echipei Pandurii Târgu Jiu, Denis Brînzan, a sărbătorit luni ziua de naştere, ocazie cu care colegii de echipă şi conducerea clubului i-au urat sănătate şi să revină cât mai repede pe teren. „Cu ocazia împlinirii celor 22 de ani, îi dorim lui Denis Brînzan să treacă cu bine peste problema de sănătate cu care se confruntă după meciul cu ASU Poli Timişoara şi să revină pe teren la fel de serios, determinat şi implicat cum s-a dovedit în meciurile din acest sezon”, este mesajul celor de la Pandurii.

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: