Adunarea Creditorilor a acceptat primirea de noi membri în AGA

Acţionariatul clubului Pandurii Târgu Jiu s-ar putea mări în curând prin acceptarea de noi membrii asociaţi. Cele 10 firme care au depus cereri pentru a intra în acționariatul clubului de fotbal Pandurii au fost acceptate de Adunarea Creditorilor şi se aşteaptă acum răspunsul celorlalţi membri asociaţi. 

Primarul  Marcel Romanescu a precizat că în nu a fost luată, deocamdată, nicio decizie în privința celor 10 societăți, dar apreciază că este un lucru un bun că afaceriștii vor să vină cu bani către echipa de fotbal locală: „Am înţeles că nu s-a luat nici o decizie în privinţa primirii de noi membri asociaţi la Pandurii,  dar e foarte bine dacă aceste societăţi vin alături de noi pentru salvarea acestui club. Însă trebuie discutat mult mai aplicat şi văzut exact care sunt drepturile şi obligaţiile fiecărei părţi, adică dacă vin cu ceva sau vin doar cu dreptul de vot în această asociere. Trebuie să discutăm de o strategie pe viitor, nu de moment şi trebuie o analiză mult mai detaliată. Eu militez ca oamenii care aduc bani către clubul Pandurii să aibă şi putere de decizie la club, nu aşa cum s-a petrecut în trecut când unii finanţau şiu alţii decideau. Oamenii de afaceri care investesc în sport trebuie să vadă exact ce se întâmplă cu banii pe care îi aduc ca şi contribuţie la club”.

Potrivit unui document eliberat de club, administratorul special Marin Golea l-a anunțat pe lichidatorul judiciar că zece firme vor să intre în acționariatul echipei.  Acestea sunt: Konkord Trans, Macofil, Turism Parc, Kristal Plus, Recosfort, Iosif Vacation Tour, Tehnoinstal, Gardena River, Rutiertrans Adrian și CTM Rânca.

În prezent, Pandurii are drept asociați Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Primăria Târgu Jiu și Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia, însă niciunul nu a mai achitat cotizaţia aferentă pentru asocierea la clubul Pandurii de peste trei ani.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: