Pandurii, fără antrenor pe bancă la meciul cu CSM Slatina

Pandurii Târgu Jiu va juca pe teren propriu în etapa a 13-a a Ligii 2 când pe Stadionul Municipal va veni CSM Slatina. Gorjenii speră să obțină o primă victorie pe teren propriu cu această ocazie şi, mai ales, să nu se mai dicteze penalty-uri şi la acest meci.  Antrenorul Călin Cojocaru îşi va conduce echipa din tribună pentru că a fost suspendat de Comisia de Disciplină.

Pandurii primesc sâmbătă vizita nou promovatei CSM Slatina, echipă care se află pe locul 17 în clasament după ce a acumulat 13 puncte. Cei de la Pandurii speră ca măcar la acest meci să scape de blestemul terenului propriu, unde nu au nici o victorie, dar şi de arbitrajele de care au avut parte până acum, la două meciuri disputate până acum pe terenul de la Târgu Jiu fiind dictate câte două penalty-uri contra echipei.

Antrenorul Călin Cojocaru, suspendat la acest meci, a fost extrem de vehement la adresa arbitrajului  din meciurile precedente: „Lumea o să zică că echipa e pe ultimul loc, iar eu mă plâng tot de arbitraj. Dacă o să vă uitaţi însă la meciuri, cu siguranţă o să vedeţi că am dreptate. Nu poți să joci dacă ai asemenea arbitraje”, a comentat situaţia echipei antrenorul principal care a mai spus că nu își simte postul amenințat: „Nu mi-a spus nimeni că mă dă afară dacă pierd acest joc. Eu muncesc zi de zi la club. Dacă o să se întâmple asta, nu e nicio problemă. De 4-5 meciuri jucăm fotbal, e adevărat că nu am adunat puncte, dar cred că este o schimbare faţă de anul trecut şi arătăm tot mai bine”.

Cert este că Pandurii îi va avea pe bancă la meciul cu CSM Slatina pe antrenorul secund Cristi Popescu şi pe antrenorul cu portarii Pedro Mingote, pentru că „principalul” a primit o suspendare de trei etape din partea Comisiei de Disciplină a FRF. Comisia federală a dictat două suspendări la adresa acestuia, una de două etape şi una de trei etape, dar se va aplica pedeapsa cea mai mare.

Vizualizări: 854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: