În noiembrie, se taie panglica la stadion

Complexul Sportiv Municipal de la Târgu Jiu va fi inaugurat în luna noiembrie. Lucrările se vor încheia la sfârșitul acestei luni, iar cele de la Sala Sporturilor până în noiembrie. Primăria Târgu Jiu a solicitat o nouă sumă de bani Companiei Naționale de Investiții (CNI) și Ministerului Dezvoltării pentru lucrările de amenajare exterioară.

Până la sfârșitul acestei luni, stadionul de la Târgu Jiu va fi gata. Noua arenă nu va deveni și funcțională, pentru că va mai fi nevoie de noi lucrări de amenajare. Vor fi construite alei, pavele, va fi montat mobilier urban și se va realiza iluminatul. Totul, din banii de la Minister și de la CNI. Primăria va cotiza doar pentru racordarea la utilități, după cum a explicat Raul Chiriac, directorul de investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu: „S-au definitivat ultimele detalii. Până la sfârșitul lunii septembrie, lucrările la obiectivul de bază, cele de construcție, vor fi finalizate. Am făcut, în paralel, demersurile la Ministerul Dezvoltării și la Compania Națională de Investiții, astfel ca, pe lângă construcția de bază, să fie finanțată, în continuare, și partea de amenajări exterioare, ținând cont că spre sfârșitul lunii octombrie va fi gata și Sala Sporturilor”.

Lucrări întârziate la Sala Sporturilor

Chiar dacă lucrările de la Sala Sporturilor bat pasul pe loc, reprezentanții Primăriei Târgu Jiu încearcă să ne convingă că lucrurile nu stau deloc așa. A fost mai mult de muncă la interior, susține Chiriac: „Lucrările par întârziate, dar nu este așa. S-a lucrat mult la interior și învelitoare. Mai sunt practic, închiderile laterale, finisajele laterale. Până la sfârșitul lunii octombrie, constructorul se poate încadra în termen. Trebuie să fie gata cele două fațade laterale și termopanele. La interior, lucrările sunt avansate. Va fi montată și pardoseala. Se va monta într-un timp relativ rapid. În luna noiembrie, se va definitiva totul și va putea fi inaugurat și Complexul Municipal”.

Deja, parcarea este gata. 300 de noi locuri au fost create în apropierea noii arene sportive. Dintre acestea, 150 vor fi în parcarea subterană.

Galerie foto



Vizualizări: 2,730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: