Pandurii încearcă să pună piedică liderului

Pandurii Lignitul Târgu Jiu (21 de puncte) va întâlni sâmbătă liderul Ligii a 2-a, Chindia Târgovişte (35 de puncte). Este un meci după care Chindia poate pierde primul loc, dacă nu câştigă, la fel cum Pandurii poate ajunge în a doua jumătate a clasamentului, dacă va avea un nou eşec.

Pandurii vine după trei eşecuri consecutive şi ar avea nevoie de o victorie de moral. Are ghinion însă, pentru că joacă în deplasare şi nu oriunde, ci la liderul clasamentului, Chindia Târgovişte. Meciul va fi televizat pe DigiSport 1, TelekomSport 1 şi Look TV, începând cu ora 12.30.

Înainte de meciul de sâmbătă, Pandurii este pe locul 9, la egalitate de puncte - 21 - cu echipa de pe locul 10, Energeticianul. Un eşec la Chindia ar putea coborî echipa în jumătatea a doua a clasamentului, deşi nu mai departe de trei săptămâni oficialii echipei îndrăzneau să viseze la promovare.

Directorul sportiv Iosif Biro spunea înainte de etapa cu nr. 14 că Pandurii şi-a propus măcar 10 puncte în retur, dar după cele trei eşecuri consecutive, echipa antrenată de Adrian Bogoi ar trebui să facă cele 10 puncte în cele patru meciuri rămase.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: