Pandurii joacă din nou la Târgu Jiu. Bilete la vânzare!

Exilul gorjenilor, fie că s-a numit Severin, Motru sau Cluj în vremurile frumoase în care echipa evolua în Europa League, se încheie din această ediţie de campionat. Oficialii clubului au anunţat oficial că sâmbătă se va disputa prima partidă din noul sezon al Ligii a II-a pe terenul de la Târgu Jiu, dar Pandurii nu va juca pe stadionul de zeci de milioane cu care PSD se tot laudă că îl face de câţiva ani.

Pandurii va evolua pe terenul sintetic amenajat în această vară în apropierea noului stadion, terenul respectiv urmând să fie folosit şi de grupele de juniori ale clubului, ceea ce înseamnă că echipa dă semne de revenire chiar şi dacă acţionarii săi nu s-au implicat nici până acum în susţinerea financiară a sa. După victoria de sâmbăta trecută din deplasare, gorjenii speră şi acum într-un rezultat favorabil în confruntarea cu FC Argeş.

10 lei biletul

Marin Condescu, cel care a făcut tot ce a depins de el pentru ca Pandurii să revină la Târgu Jiu, spune că miercuri clubul a primit toate avizele necesare pentru a putea evolua legal pe teren propriu. „Au fost cei de la Inspecţia în Construcţii şi au emis avizul cel mai important, după care au venit cei de la ISU, de la Federaţia Română de Fotbal şi alte instituţii. Totul este cu toate aprobările şi acum sperăm să facem şi un joc frumos, pentru că am convingerea că numărul celor care ne vor fi alături va fi destul de mare. Am văzut asta din numărul ridicat al celor care au tot venit zilele acestea la terenul sintetic şi ne-au întrebat dacă se joacă sau nu sâmbătă acasă. Vor fi scoase la vânzare 1.500 de bilete la preţul de 10 lei”, spune fostul preşedinte devenit, între timp, după ani de exil, principalul creditor al echipei.

„Un meci foarte greu”

Antrenorul Adrian Bogoi speră să obţină un rezultat bun pe sintetic. „O să vedem cât ne va ajuta faptul că jucăm la Târgu Jiu. În Liga a 2-a nu am mai jucat pe sintetic”. Meciul va începe la ora 15:30. „Va fi foarte cald atât pentru noi, cât şi pentru adversari. Va trebui să ne adaptăm condiţiilor. Ar fi fost cald şi la 11, nu numai la 15.30. Sperăm să facem faţă mai bine decât adversarii”, a declarat Bogoi, conştient fiind că meciul va fi unul foarte greu. „FC Argeş e o echipă foarte bună, omogenă, la Piteşti întotdeauna au avut fotbal, iar pretenţiile acolo sunt foarte mari. Va fi un meci foarte greu pentru noi”, a conchis tehnicianul gorjenilor.

Jandarmeria Gorj a aprobat deja desfăşurarea partidei şi şi-a luat măsurile de asigurare a ordinii în timpul meciului, fiind pentru prima dată din 2013 când Pandurii joacă pe teren propriu. Cu cinci ani în urmă, echipa evolua în Europa League şi acesta a fost şi motivul pentru care autorităţile locale au decis modernizarea stadionului. Construcţia trebuia să fie gata în doi ani, dar, la fel ca şi şoseaua de centură, este o investiţie abandonată în momentul de faţă.

Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: