Pandurii joacă luni la Mioveni

Pandurii Târgu Jiu va juca luni la Mioveni ultimul meci care a mai rămas de disputat în etapa a 5-a din Liga a II-a. Celelalte meciuri s-au jucat sâmbătă. Rispensia Timișoara rămâne pe primul loc după cinci etape, dar seria de victorii de la acest început de campionat a fost întreruptă sâmbătă în deplasarea de la Dacia Unirea Brăila, scor 2-2.

Foresta Suceava continuă să ia bătaie la scor meci de meci. Are cinci înfrângeri în cinci meciuri și nu mai puțin de 39 de goluri primite. În etapa de sâmbătă a fost învinsă acasă la Chindia Târgoviște, cu scorul de 6-0.

Luceafărul Oradea s-a prezentat la meciul cu FC Argeș Pitești, deși patronii anunțaseră că retrag echipa din campionat. Orădenii au pierdut în deplasare cu scorul de 0-3.

Scorurile etapei: ASA Târgu Mureş - Sportul Snagov 1-1, Dacia Unirea Brăila - Ripensia Timişoara 2-2, FC Argeş - Luceafărul Oradea 3-0, Chindia Târgovişte - Foresta Suceava 6-0, Metaloglobus Bucureşti - Ştiinţa Miroslava 1-2, Academica Clinceni - ASU Politehnica Timişoara 2-3, CS Baloteşti - Olimpia Satu Mare 2-0, CS Afumaţi - Dunărea Călăraşi 0-1, AFC Hermannstadt - UTA Arad 2-0.

Vizualizări: 834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: