Pandurii joacă miercuri un meci amical cu CSO Filiaşi

Antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, va avea ocazia miercuri  să vadă din nou la lucru echipa, în cel de-al doilea test amical al iernii.  Pandurii va juca de la ora 15:00 cu formaţia de liga a treia CSO Filiaşi, meciul fiind programat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

După ce luni jucătorii au fost la vizita medicală, Bogoi a renunţat la Adrian Tănăsoiu, pe care medicii l-au oprit de la efort pentru că avea nevoie de investigaţii medicale suplimentare. Acesta nu semnase încă cu Pandurii, fiind în perioada de probe. Marţi erau aşteptaţi şi alţi jucători la probe printre care şi un portar care va fi testat în amicalul cu echipa din Filiaşi. Pandurii a efectuat marţi două antrenamente, pentru că luni echipa a revenit mai târziu de la vizita medicală de la Craiova.

Marți a părăsit spitalul din Târgu Jiu şi Daniel Ciobanu, care a fost operat de apendicită cu complicaţii, el fiind spitalizat mai bine de două săptămâni. Va mai rămâne la Târgu Jiu timp de o săptămână, pentru că este încă sub observaţia medicului care l-a operat, după care va merge acasă pentru o lună, deoarece medicii interzic efortul în perioada de recuperare după o astfel de operaţie.

Pandurii a avut programat până acum doar un singur meci de verificare în perioada cantonamentului de iarnă, cu Cetate Deva, scor 2-1. Până la reluarea campionatului Bogoi doreşte să mai joace cel puţin trei meciuri amicale.

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: