Pandurii, optimişti după testele medicale

Cei 20 de jucători valizi aflaţi sub contract cu Pandurii Târgu Jiu au efectuat luni vizita medicală la Policlinica pentru Sportivi din Craiova. Însoţiţi de asistentul medical al clubului, Florin Rasoveanu, jucătorii au trecut pe la cabinetele de specialitate care le-au dat viza necesară pentru a putea evolua în continuare pe teren.

Căpitanul Denis Brînzan a efectuat şi el vizita medicală, chiar dacă în luna decembrie a suferit o intervenţie chirurgicală la faţă şi are încă montată o plăcuţă de titan pe interiorul oaselor feţei pentru a se recupera după fracturile suferite.  Acesta va mai suferi o intervenţie în vară, dar până atunci poate evolua pentru Pandurii cu o mască specială pe faţă. Săptămâna viitoare este programat pentru o consultaţie specială în urma căreia se va stabili ce tip de mască va purta şi dimensiunile acesteia.

Brînzan s-a arătat foarte optimist luni la vizita medicală în privinţa viitorului echipei: „Lucrurile merg spre bine mai ales că se va finaliza şi stadionul şi se va deschide din această vară, după câte am înţeles. Bănuim că va fi totul bine şi din punct de vedere financiar şi, de ce nu, poate în următoarele sezoane vom lupta să promovăm din nou. Pandurii ar putea ajunge din nou la performanţele din perioada de acum 6-7 ani când a fost vicecampioană a României şi a jucat în grupele Europa League”.

Un alt jucător de perspectivă din lotul pandurilor, Andrei Blejdea, spune că se constată o atitudine pozitivă  la echipă şi crede că se va vedea pe teren o altă echipă Pandurii în această primăvară: „Cred că putem vorbi de o nouă echipă Pandurii, ne-am întors cu o atitudine pozitivă la antrenamente. Au fost două săptămâni bune de pregătire, eu şi colegii ne-am pregătit foarte bine şi sperăm să facem o figură frumoasă în partea a doua a campionatului”.

George Tudoran încă se gândeşte la „mândria de fi pandur”, care e sloganul echipei, şi nu e cu gândul la Rapid.  Golgheter actual al echipei, după plecarea lui Pîrvulescu, Tudoran spune că şi-a dorit mereu să joace pentru echipa oraşului său: „S-au făcut câteva schimbări în echipă şi în această iarnă şi sperăm ca băieţii care au venit să se integreze foarte repede şi să ne ajute să urcăm cât mai sus în clasament. Noi, cei care ne-am născut şi am crescut în Târgu Jiu, mereu ne-am dorit să jucăm pentru echipa mare într-o situaţie foarte bună. Însă acum situaţia e puţin mai delicată, dar noi oricum ne mândrim că reprezentăm echipa oraşului nostru  şi sperăm ca în câţiva ani Pandurii să revină şi să joace din nou în Liga I.”

Nu au efectuat vizita medicală Daniel Ciobanu, jucător operat de apendicită care marţi va fi externat, Bogdan Dănăricu, operat şi el la genunchi în această lună, dar nici Gabriel Dodoi şi Andrei Şendroiu, ambii cu probleme medicale după cantonamentul de iarnă.

Galerie foto




Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: