Pandurii, la trei puncte de lider. Reacţia lui Bogoi!

Pandurii este pe locul al treilea în Liga a 2-a după primele opt etape, fiind la doar trei puncte de lider. Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, rămâne însă rezervat atunci când este întrebat dacă echipa se poate gândi la promovare.

Pandurii Lignitul Târgu Jiu a învins sâmbătă Ripensia Timişoara cu scorul de 5-2, ceea ce a dus echipa pe locul al treilea în clasament, cu 17 puncte. Pe primele două locuri sunt Sportul Snagov cu 20 de puncte şi Academica Clinceni cu 18 puncte.

Întrebat dacă este cu gândul la promovare, antrenorul Adrian Bogoi a preferat să rămână cu picioarele pe pământ. „În iarnă o să reevaluăm lotul, o să vedem dacă suntem în faţă, la câte puncte suntem, dacă avem şanse. Principalul obiectiv al meu şi al nostru este să formăm o echipă competitivă, pentru că echipele la Târgu Jiu au fost făcute de pe o zi pe alta, au fost foarte mulţi bani, s-au luat foarte mulţi jucători, dar nu s-a construit niciodată o echipă la Târgu Jiu. Eu asta încerc să fac în momentul de faţă”, a spus Bogoi, după meciul cu Ripensia.

Antrenorul gorjenilor a menţionat însă că parcursul bun al pandurilor a început în returul campionatului trecut, chiar dacă echipă s-a salvat cu greu de la retrogradare. „Şi anul trecut am venit când echipa era pe locul 16, am făcut un retur bun, în ultimele zece etape am pierdut o singură dată. Ne-am salvat prin forţe proprii, chiar dacă erau mulţi împotriva noastră”, a spus Bogoi.

O eventuală promovare a echipei Pandurii Lignitul Târgu Jiu în Liga I ar coincide cu finalizarea stadionului.

Vizualizări: 917

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: