Tudoran: Iubim această echipă

Unul din principalii marcatori de la Pandurii Târgu Jiu, George Tudoran, a spus care este secretul turului bun de campionat. Tudoran a spus că mulţi dintre jucători sunt din Târgu Jiu şi iubesc această echipă. „Suntem un grup tânăr, avem încredere în noi, ne dorim cu toţii să ajungem fotbalişti, ne antrenăm zi de zi pentru asta, pentru asta ne-am apucat de fotbal şi sperăm să o ţinem tot aşa. Suntem foarte mulţi jucători din Târgu Jiu şi iubim această echipă”, a spus Tudoran. „Suntem puternici mental şi, indiferent cât este scorul, noi ne concentrăm şi încercăm să marcăm cu un gol mai mult decât adversarul”, a adăugat fotbalistul.

Tudoran este printre preferaţii publicului la fiecare meci acasă. Întrebat dacă se gândeşte la promovare, jucătorul a spus: „Noi nu excludem nimic, jucăm fiecare meci la victorie. Adevărul este că nu am plecat cu acest obiectiv la drum”.

Cât priveşte posibilitatea ca de anul viitor să joace în liga I, jucătorul pare să ştie că depinde în primul rând de el. „Dacă voi avea realizări în continuare, sunt sigur că vor veni şi ofertele”, a spus mijlocaşul de 22 de ani. (A.A.)

Vizualizări: 773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: