Pandurii mai testează un atacant

Deşi Matulevicius înscrie la foc automat, Pustai a mai cerut un atacant. Ieri a sosit în probe un marocan ce a jucat până la 29 de ani numai în ligile inferioare din Italia.

Mehdi Kabine vine de la FC Carpi, echipă ce a reuşit să promoveze în vara asta din liga a treia în Serie B. Kabine va fi testat de Pustai care va decide apoi dacă are nevoie sau nu de marocan.

Marocan cu CV sărac

Matulevicius, Lemnaru şi Adrovic. Aceştia sunt atacanţii din lotul lui Pustai. Ultimului nu i-a sosit încă acea carte verde de care are nevoie pentru a juca. Deşi Matulevicius a marcat de două ori cu Braşov, Pustai cere întăriri. „Da, îmi mai doresc un atacant. Întotdeauna îmi doresc un atacant care să înscrie. Acum l-am avut pe Matulevicius, dar s-ar putea ca joi să nu-l avem și atunci mi-aș mai dori un atacant”, s-a exprimat tehnicianul, iar conducerea i-a adus un marocan.

Mehdi Kabine are 29 de ani şi vine de la FC Carpi din liga a III-a din Italia unde a marcat de 5 ori în 25 de partide în sezonul trecut. Plus un gol în 2 meciuri de Cupa Italiei. Kabine a reuşit să promoveze cu Carpi în Serie B, dar acum e liber de contract. Pustai îl va testa la antrenamente şi rămâne să decidă dacă-l va opri în lot pe jucătorul care a trecut până acum doar pe la echipe mici din Italia: Treviso Berretti, AC Belluno, Polisportiva Arzachena, Manzanese, Sacilese şi AC Pro Sesto.

9 – goluri în 51 de meciuri a înscris Kabine la Carpi în două sezoane. Atacantul de 29 de ani e evaluat pe transfermarkt la 175.000 euro

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: