Greblă şi Bâlteanu, pe scenă lângă Pandurii şi Condescu

Noul lot cu care Pandurii încearcă să cucerească anul acesta titlul în campionat, dar şi o calificare în grupele Europa League, a fost prezentat vineri seara într-u show organizat în centrul oraşului şi la care a fost prezent şi senatorul Toni Greblă. Un alt parlamentar PSD, Mihai Weber, a trecut prin zonă, de mână cu soţia, s-a salutat cu cei care l-au cunoscut şi şi-a văzut mai departe de treabă. Senatorul Toni Greblă, bun prieten cu Marin Condescu, a stat lângă preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, iar lângă el a fost prezent şi omul de afaceri Nicolae Bâlteanu, patronul complexului Rodna, din Piaţa Centrală.

La prezentarea lotului fiecare jucător din echipă a dat mâna nu doar cu Condescu sau cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, ci şi cu Greblă şi Bâlteanu, fiind puţin probabil ca fotbaliştii, mai ales cei străini sau nou veniţi la lot, să fi ştiut cu cine au onoarea. Dacă senatorul Greblă este cunoscut ca un apropiat la lui Condescu, fiind implicat în activitatea de la Pandurii şi susţinând echipa încă din perioada în care era prefect, despre Bâlteanu puţină lume ştie că şi el a fost alături de club în urmă cu mulţi ani de zile.

„Am venit aici pentru a-mi arăta susţinerea faţă de domnul Condescu şi pentru a cere să fie lăsat în pace ca să-şi facă treaba. A dus echipa acolo unde nimeni nici nu visa vreodată, iar acum vor unii să dărâme tot ce s-a făcut bun aici la Pandurii. Mă ştiu cu dumnealui şi cu domnul senator şi am dorit să fiu alături de dumnealor pentru că eu consider că nu sunt normal toate aceste controale acum, când echipa are meciuri importante. Au fost controale de-a lungul timpului, nu s-a găsit nimic în neregulă, nu ştiu de ce unii nu ţin cu Pandurii acum când sunt vicecampioni pe ţară şi aproape de a se califica în grupele Ligii Europa. De asta am urcat pe scenă şi vreau să se ştie susţinerea mea pentru domnul Condescu”, a declarat omul de afaceri.

Vizualizări: 217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: