Pandurii merg încrezători la meciul cu CFR Cluj

Jucătorii de la Pandurii merg optimişti la meciul cu CFR Cluj, care va avea loc luni, asta după ce în ultimele trei deplasări nu au reuşit să scoată niciun punct. În ciuda problemelor financiare, jucătorii spun că vor trata acest meci cu maximă seriozitate. Tehnicianul Pandurii nu a vrut să dezvăluie primul unsprezece cu care va merge la Cluj. Cert este că va trebui să facă nişte improvizaţii, după ce unii dintre jucători au părăsit echipa.

Petre Grigoraş speră să se întoarcă acasă cu puncte, după meciul de luni cu CFR Cluj. Tehnicianul gorjenilor nu a vrut să dezvăluie primul unsprezece cu care va merge la Cluj. Cert este că va trebui să facă nişte improvizaţii, după ce unii dintre jucători au părăsit echipa. „Nu putem spune că suntem într-o formă deosebită, dar sper ca valoarea şi experienţa jucătorilor care vor intra luni să echilibreze minusurile şi să facem un meci bun. Probabil, la fundaş central trebuie să improvizez, dar n-ar fi un jucător care n-a mai evoluat acolo, la mijloc nu va fi nici o improvizaţie. Am mai multe soluţii, voi băga toţi jucătorii care au participat la antrenament”, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul Pandurilor.
Şi jucătorii merg cu entuziasm la Cluj. Ovidiu Herea spune că va lupta alături de colegii săi ca să scoată cele trei puncte. „Nu vom merge la Cluj cu gândul să scoatem un egal sau de a pierde, mergem cu gândul de a câştiga, de a face un meci bun, încercăm să scoatem toate cele trei puncte. Ştim că ne aşteaptă un meci greu pentru că ei au o echipă bună, au avut rezultate foarte bune în acest campionat”, a declarat Ovidiu Herea.
Grigoraş spune că va încerca să scoată puncte din ultimele cinci jocuri ale acestui campionat, punând, de asemenea, un accent deosebit pe meciul de cupă.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: