Postul de director al CS Jiul Rovinari 2016, scos la concurs

Clubul Sportiv "Jiul Rovinari 2016" a scos la concurs cinci posturi de antrenor debutant, cu o jumătate de normă pentru Secţia Box, inspector de specialitate pentru Compartimentul Contabilitate, referent debutant la Compartiment Contabilitate și antrenor debutant, cu toții cu un sfert de normă. Termenul limită de depunere al candidaturilor este data de 7 decembrie. Proba scrisă a fost programată pentru data de 14 decembrie iar interviul în 19 decembrie.

Pentru funcția de director al CS Jiul Rovinari se cere de la candidați să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, fără să fie nevoie de vechime, iar la postul de inspector de specialitate, pe lângă studii se cere și vechime de minimum 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției.

Clubul Sportiv "Jiul Rovinari 2016" a luat naștere după ce Asociația Județeană de fotbal (AJF) Gorj a dezafiliat CS Jiul Rovinari la solicitarea conducătorilor săi de retragere din campionat, care au invocat probleme financiare. Acum CS Jiul Rovinari 2016 funcționează sub forma unui departament pe lângă primăria orașului.

Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: