Doi foşti panduri, căpitanii adversarelor Steaua şi Dinamo

Mihai Pintilii și Dan Nistor, foşti coechipieri la Pandurii, vor fi miercuri adversari în meciul Steaua – Dinamo, care se va disputa pe Arena Naţională. ”O să mă întâlnesc cu nașul meu, sper să câștig eu de data asta”, a declarat dinamovistul Nistor, finul lui Pintilii, cei doi fiind acum căpitanii echipelor lor.
Steaua ocupă prima poziție în Liga 1, în timp ce Dinamo se află pe ultimul loc de play-off, dar căpitanul echipei din Ștefan cel Mare spune că acest lucru nu contează și speră ca el și colegii săi să-și ia revanșa în fața suporterilor pentru prestația mai puțin reușită pe care au avut-o în acest sezon. ”La derby nu se mai pune problema de oboseală, supărare și nu mai știu ce. E primul derby din cariera mea. Sper să-l trec cu brio și să aducem bucuria fanilor dinamoviști. O să fie un stadion plin și sper să-i facem fericiți pe acești suporteri minunați. Într-un derby nu contează locul din clasament, nu contează că Steaua e lider, Dinamo e pe cinci, cred că la acest meci nu contează prima de victorie”, a mai spus Nistor.
Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf nu a mai învins formația antrenată de Ioan Andone de 7 partide. 6 meciuri s-au încheiat la egalitate, iar una cu victoria ”câinilor”. Ultima dată când roș-albaștrii s-au impus a fost în mai 2015. (A.P.)

Vizualizări: 311

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: