Pandurii nu au probleme de lot cu Steaua

Grigoraş se poate lăuda înaintea partidei cu Steaua de azi că nu are probleme de lot. Asta pentru că oricum pe Cardoso, care este singurul absent motivat, nu mai conta de câteva etape, de la accidentarea acestuia la meciul cu Dinamo. Duelul Pandurii - Steaua este din start unul inegal date fiind obiectivele celor două echipe dar şi locurile din clasament. Cu toate acestea, Pandurii speră să mai furnizeze o surpriză, aceasta însemnând o eventuală victorie dar şi un rezultat de egalitate.

Pandurii s-au antrenat aseară de la ora 19:00 pe stadionul Termo din Severin, dat fiind faptul că Steaua a dorit un antrenament pe acelaşi teren de la ora 17:00. În timp ce la stadionul Municipal era omologată instalaţia de nocturnă, Grigoraş a efectuat astfel ultimul antrenament înaintea partidei din această seară. Meciul este programat de la ora 20:30 şi este primul care se joacă la lumina reflectoarelor în Severin.

Au revenit accidentaţii

Pandurii vor aborda partida cu Steaua de astăzi cu aproape întregul lot disponibil, Grigoraş remarcând înaintea meciului că nu se mai confruntă cu probleme de lot. „Mă bucur că am tot lotul la dispoziţie, aproape tot, este pentru prima dată după mult timp când pot spune că nu am nici un suspendat sau accidentat, în afară de Cardoso care e la tratament. E poate pentru prima dată când am la dispoziţie 24 de jucători plus portarii şi toţi sunt apţi de joc”, a spus tehnicianul afirmând în glumă că are alte bătăi de cap: „Acum îmi dau bătăi de cap nu numai pe cine să bag în primul unsprezece ci şi pe cine să iau în primii 18. dar durerile acestea de cap aş vrea să le am în fiecare etapă”, a spus tehnicianul pandurilor  care etapa trecută nu l-a avut la dispoziţie pe Pintilii care a ispăşit o etapă de suspendare pentru cumul de cartonaşe galbene dar nu s-a putut baza nici pe Chiricheş care revine după o ruptură musculară.  Revine în lot la acest meci Florin Hidişan, refăcut şi el după o accidentare mai veche dar va lipsi Cardoso care este la tratament la Târgu Mureş. Lotul care s-a antrenat ieri la Severin numără 20 de jucători: Mingote, Lazar, Matei, Pleaşcă, Popete, Viera, Chiricheş, Rada, Grecu, Băcilă, Pintilii, Vranjes, Hidişan, Nistor, Brata, Voiculeţ, Avramescu, Apostu, Lemnaru şi Stromajer.

Steaua s-a antrenat cu public

Jocul cu Steaua al pandurilor este o premieră pentru severineni în sensul că este primul meci al echipei din Ghencea acolo. Grigoraş e conştient că majoritatea celor care vor veni la stadion vor încuraja Steaua: „Sincer aş vrea să fie stadionul plin dar sunt convins că 75% vor ţine cu Steaua. Dacă după cinci meciuri foarte bune pe care le-am făcut, am avut 2-3 mii de spectatori, iar la cel cu CFR în jur de 4 mii, ne dăm seama că aceia vor fi suporterii adevăraţi pandurilor iar restul până la capacitatea maximă vor fi suporteri stelişti. Steaua a avut aseară numai la antrenament pe un teren mic tribunele pline, peste 500 de suporteri fiind prezenţi la şedinţa de pregătire a lui Cârţu. În ceea ce priveşte adversarii din această etapă, Grigoraş a precizat că nu-l interesează dând exemplul unui adversar mai modest care i-a pus probleme etapa trecută: „Nu mă interesează adversarul, mă interesează doar echipa mea. S-a văzut etapa trecută ce am făcut, ce dacă am jucat cu Sportul care nu are decât câteva puncte. Ştiam despre ei tot, le-am şi spus jucătorilor, nu a fost nici o surpriză pentru mine felul lor de a juca dar dacă noi nu ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor noastre, degeaba. Întotdeauna îmi e teamă de propria echipă. Dacă jucăm la capacitate maximă nu îmi e frică de nici un adversar din România”.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: