Pandurii nu mai bat pe nimeni! Egal cu lanterna roşie!

Pandurii sunt în cădere libera! Aseară nu au reuşit să bată nici cea mai slabă echipă din liga 1. S-a terminat 2-2 cu Severin după golurile lui Cristea şi Viera, respectiv Zaharia în două rânduri. Gorjenii îşi vad serios ameninţată poziţia secundă în clasament.

Pandurii - CS Turnu Severin 2-2     (1-1), Stadion      Municipal, spectatori 2.000

Au marcat: Cristea (min. 18), Viera (58) / Zaharia (41' si 83').

Pandurii:Mingote - Rusu (Pleasca, min. 46), Viera, Mamele, Vlad - Voiculet, Nistor, Cristea - Maxim (Bacila, 84'), Lemnaru, Karim (Radut, 46').

Antrenor: Petre Grigoras

Severin: Marinescu - Buleica, Moutinho, Mitic, Golic - Durinel, Giurgiu, Dandea, Zaharia - Vancea, Arnautu (Neacsa, 57'). Antrenor: Nicolo Napoli

Cartonase galbene: Rusu (min.10), Radut (69') / Giurgiu (43'), Moutinho (78'), Barry Kader (81')

Arbitri: Marius Avram - Mircea Orbulet si Florin Ungureanu.

Prima repriza anosta

In criza de rezultate dupa 2 esecuri la rand, pandurii au inceput tare meciul cu Severin. Nistor a tras de la distanta dar Marinescu a fost la post. In mare foame de puncte si fara victorie in acest sezon, oaspetii au replicat prin Moutinho dar Mingote a raspuns prezent. Lanterna rosie a prins tupeu iar Golic si Mitic au mai ratat 2 sanse bune de a deschide scorul. Nu a mai facut-o insa Cristea care a marcat cu un sut plasat din interiorul careului. Oamenii lui Napoli nu s-au lasat descurajati si au revenit in atac dar acelasi Golic a reluat peste poarta cu capul din numai 8 metri. Cristea a fost aproape de dubla in minutul 30 dar sutul sau puternic a fost respins de Marinescu. Pandurii se multumeau sa tina de minge fara sa ameninte poarta adversa iar asta avea sa-i coste. Mitic a centrat perfect din banda dreapta iar Zaharia a reluat imparabil din voleu. 1-1 si partida prindea iarasi viata. Gorjenii plateau astfel pretul indolentei iar Grigoras avea o discutie dura de purtat la cabine.

Egalati de incredibilul Zaharia

Antrenorul gorjenilor nu a stat pe ganduri si a mutat imediat. Pleasca si Radut le-au luat locul lui Rusu si anenimicului Karim. Prima sansa mare a venit de la Viera dar lovitura de cap a ivorianului a trecut milimetric pe langa. Masinaria de pase a mers mai bine unsa cu Radut in teren iar rezultatul s-a vazut  si pe tabela. Cristea a centrat perfect iar acelasi Viera s-a inaltat impecabil si l-a invins pe Marinescu. Lemnaru putea face 3-1 peste doar cateva minute dar a tras anemic singur cu fostul portar al Rapidului. Severinenii au irosit si ei o sansa uriasa prin Neacsa care a scapat singur cu Mingote dar nu a nimerit tinta spre bucuria fanilor care isi tineau respiratia. Omniprezentul Maxim a fost luat la tinta de oaspeti si,dupa cateva intrari periculoase, acestia  au reusit sa-l scoata din joc. Chiar inainte sa fie facuta schimbarea insa, Severinul a dat lovitura prin acelasi Zaharia care, dupa o cursa de senzatie, a  deranjat paianjenul din vinclul portii lui Mingote. Oaspetii puteau chiar sa dea lovitura fatala dar Vancea a incercat un lob fara efect in pozitie de unu la unu cu portarul portughez. Tot Vancea a mai avut o data sansa primei victorii din acest sezon pentru severineni dupa inca un contraatac fulger. Pentru panduri e al treilea meci consecutiv fara victorie pe teren propriu, dupa cele cu Steaua in campionat si Dinamo in Cupa.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: