Pena e alesul pandurilor !

Pandurii sunt gata sa puna mana pe un atacant care a marcat si in Liga Campionilor! Marius Pena de la Otelul Galati e tinta gorjenilor care sunt in negocieri avansate cu clubul de la malul Dunarii. Pandurii vor plati pentru Pena in jur de 250 de mii de euro.

Aşa cum v-am anunţat încă de ieri, Marius Pena de la Oţelul e atacantul pe care pandurii vor să-l transfere. Pena e dorit expres de Grigoraş, care l-a mai antrenat pe jucătorul de 27 de ani și la Galaţi.

Un oțelar pentru atac

Antrenorul l-a convins şi pe şeful Condescu de necesitatea afacerii iar acesta şi-a dat acordul de transfer. Pîrvulescu a mers la Galaţi pentru a negocia cu primarul Marius Stan. Gălăţenii cer 250 de mii de euro pentru Pena dar pandurii speră să ducă negocierile până la 200 de de mii. Cu Pena nu vor fi probleme. „Cu jucătorul ne-am înţeles deja, a mai rămas ca şi clubul să îşi dea acordul de transfer pentru că încă mai are un an de contract cu echipa lui. Eu îl cunosc destul de bine, are calităţile necesare de vârf: gabarit, forţă, joc bun de cap, un jucător bătăios... Dacă vom perfecta acest transfer, din punctul meu de vedere, consider că ne-am cam îndeplinit obiectivele pentru vară”, spune Grigoraş care l-a antrenat pe Marius Pena la Galaţi. Pena e la clubul de la malul Dunării din 2008, fiind achiziţionat atunci de la Concordia Chiajna.

A dat gol în Champions League !

Pena a făcut parte din echipa gălăţenilor care a reuşit o performanţă uluitoare anul trecut, titlul de campioană. Ba mai mult atacantul de 27 de ani a marcat şi un gol decisiv în meciul de titlu cu Timişoara. Pena a jucat apoi cu Oţelul şi în cea mai tare competiţie intercluburi, Liga Campionilor. Chiar oţelarii au terminat grupa fără puncte, Pena a reuşit să şi înscrie un gol în cele 6 meciuri jucate, cu Basel în deplasare. În campionat însă, Pena nu s-a descurcat prea grozav. A reuşit doar 4 goluri în 30 de meciuri într-un sezon în care Oţelul nu a mai avut forţa să se bată la cupe europene, încheind sezonul pe locul 6, chiar în faţa pandurilor. Afacerea „Pena” are toate şansele să fie pusă la punct până luni, atunci când pandurii pleacă în stagiul din Austria. Pena va fi al treilea atacant din lotul pandurilor după Lemnaru şi lituanianul Matulevicius.

4 – goluri a dat Pena pentru Oţelul în campionatul trecut, de două ori mai puţin decât a reuşit Lemnaru pentru Pandurii

700 – de mii de euro. Asta e cota lui Pena conform celor de la transfermarkt

7 – Pandurii ar fi a şaptea echipă din cariera lui Pena după Progresul Bucureşti, Torpedo Moscova, Rapid II, CSM Vâlcea, Chiajna şi Oţelul

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: