Pandurii, omagiu pentru cel care a compus imnul echipei

Clubul Pandurii Târgu Jiu a transmis condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat pe profesorul Viorel Gârbaciu, care a fost condus joi pe ultimul drum. 

„Pentru clubul Pandurii, marele om de cultură Viorel Gârbaciu a fost şi un prieten şi suporter al clubului nostru, fiind cel care a compus şi a scris versurile primului imn al echipei Pandurii, «Hei, Hei Pandurii!», înregistrat cu grupul folk Strunga, în anul 2005, după promovarea echipei în Liga I. Indiferent de vremurile prin care a trecut echipa, suporterii l-au ştiut mereu pe Viorel Gârbaciu ca un prieten apropiat al pandurilor, vizitând deseori echipa mai ales cu ocazia sărbătorilor, când aducea bucurie cu grupurile de colindători pe care le-a condus”, arată un comunicat al clubului.

Ultima vizită în vestiarele echipei a făcut-o de sărbătorile de la finalul anului 2013, şi, deşi boala începuse să îi macine sănătatea, s-a bucurat alături de Pandurii „echipa dragă tuturor” – cum o numise în versurile sale, de cel mai bun an din istoria clubului, echipa Târgu Jiului fiind atunci vicecampioană a României şi jucând în grupele Europa League. (A.A.)

Vizualizări: 648

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: