Prunariu, supărat pe şefii FRF: Să vă fie ruşine!

Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Gorj, este foc şi pară pe conducerea Federaţiei Române de Fotbal. Prunariu crede că preşedintele Răzvan Burleanu se răzbună pe observatorii gorjeni pentru că el îl susţine pe Ionuţ Lupescu la şefia federaţiei. Potrivit şefului AJF Gorj, cei patru observatori gorjeni nu au fost convocaţi la niciun meci în patru etape.  

„Să vă fie ruşine! Pentru ca îl votez pe Ionuţ Lupescu, actuala conducere a FRF s-a răzbunat pe observatorii gorjeni. Niciun meci în 4 etape. Sper ca 18 aprilie sa aducă plecarea unor indivizi mici. Doamne ajută!”, a spus preşedintele AJF Gorj.

Mihai Popescu, Sorin Găman, Marcel Dima şi Dorin Catană sunt cei patru observatori de joc gorjeni care şi-au câştigat dreptul de a profesa în urma participării la un concurs organizat chiar de FRF. Pentru că nu au primit niciun meci, aceştia au pierdut sume importante de bani. Pentru un meci de liga a III-a, ei primesc 500 lei, iar la liga a II-a în jur de 1100 de lei. „Alţii au 4-5 delegări şi ai mei nicio delegare. Observator mai sunt şi eu, dar am renunţat să mai observ cu actuala conducere a FRF, de când a venit tovarăşul Burleanu. Eu sunt observator de drept. Unde să contestăm? Tot la ei? Ce să facem, protest? Dacă au probleme cu mine, să se răzbune pe mine sau să se lupte cu mine. Oameni mici, răzbunări mici!”, a explicat Mihai Prunariu.  

Norocul celor patru observatori este că mai au şi alte funcţii care le asigură un venit. Mihai Popescu este secretarul general al AJF Gorj, Marcel Dima este preşedintele Comisiei de Disciplină, iar Sorin Găman şi Dorin Catană sunt observatori la liga a IV-a.

Alegerea noului preşedinte al FRF va avea loc în luna aprilie. Ionuţ Lupescu pare a fi candidatul susţinut de cele patru formaţiuni sportive din Gorj, care au drept de vot la aceste alegeri.  

Vizualizări: 1,066

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: