Pandurii, păcăliţi cu câteva sute de euro să mai joace un meci

Creditorii de la Pandurii s-au întâlnit miercuri cu administratorul special Marin Golea, dar şi cu acţionarii clubului. Şedinţa s-a încheiat cu o nouă promisiune care ar trebui să mai liniştească apele în tabăra gorjenilor înaintea partidei cu Astra. Jucătorilor li s-a promis că vor primi până joi „o sumă de bani”. Pe surse se vorbeşte de 20% din salariu.

Situaţia financiară a clubului este jalnică și tocmai de aceea jucătorilor li s-au trimis „notificări” prin care sunt informați cu privire la posibilităţile pe care le are clubul pentru a-i plăti de acum încolo. Fotbaliştilor li se propune un nou început, asta în condiţiile în care acceptă banii pe care echipa poate să îi ofere în momentul de față, despre salarii urmând să se vorbească mai încolo. Cine va accepta oferta respectivă se va vedea la următorul meci din campionat, mai mulți jucători dând deja de înțeles că și-au luat bagajele de la Târgu Jiu.

Ajutor financiar în loc de salariu
Pandurii ar urma să facă un împrumut, nimeni neoferind deocamdată informații despre cum s-ar putea realiza acest lucru, în trecut Marin Condescu fiind cel care mergea la bancă și făcea rost de finanțele care țineau echipa departe de insolvență sau chiar faliment. Deocamdată Condescu este principalul creditor privat al clubului și are de recuperat destul de mulți bani de la echipă, la începutul toamnei el manifestându-şi disponibilitatea pentru a face un nou credit cu care să încerce să ajute Pandurii din nou. Banii luați de la bancă, dacă vor fi luați, nu vor fi folosiţi pentru plata datoriilor, ci doar pentru a le oferi jucătorilor un fel de „ajutor financiar” după luni bune în care aceştia au jucat gratis.

Jucătorii străini vor să plece
Cei patru jucători străini aflați în lotul echipei Pandurii, Gordan Bunoza, Jordy Buijs, Nikola Vasiljevic şi Christian Obodo au decis să părăsească formația gorjeană. De asemenea, orice jucător care nu va accepta reducerea drastică a contractului, va fi liber să plece, conform conducătorilor de la Pandurii. 
"Am inteles ca totul e in aer deocamdată. Sigur ca ei au contracte si trebuie sa-si respecte contractele, dar sunt si jucători care deja au anunţat ca vor sa plece. Cel putin jucatorii straini mâine vor să plece acasă”, a spus Răducan.
„Mi-as dori foarte mult să nu fie cap de linie, chiar daca o sa ieşim şifonaţi din aceasta perioadă. Cine nu vrea să rămână, nu trebuie să facă grevă, efectiv poate să plece. Vom trage linie la sfârşitul săptămânii câţi mai rămânem", a spus Narcis Raducan. 

Vizualizări: 792

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: