Pandurii, partidă cu campioana pentru optimile Cupei

Viitorul Constanţa este liderul campionatului, antrenorul echipei Gheorghe Hagi, afirmând că ar fi o ''minune'' ca formația pe care o patronează să câștige campionatul în acest sezon. Pandurii întâlneşte Viitorul pe 15 decembrie, într-un meci pentru optimile Cupei României. ''Sunt bucuros că am ajuns pe primul loc în Liga 1, ar fi o minune să câştigăm campionatul. Anul trecut am fost încrezători, dar ne-a lipsit maturitatea. Le-am spus băieţilor că putem fi sus doar dacă jucăm colectiv. Ne-am respectat principiile și am demonstrat pe teren ce putem. Felicitări tuturor!“, scrie Hagi în rețeaua de socializare.
FC Viitorul a urcat pe primul loc în clasament, după ce a învins-o luni seara pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1, în deplasare, în etapa a 20-a a Ligii I.
FC Viitorul este lider cu 39 de puncte, urmat de Gaz Metan Mediaș, 37 puncte, Steaua București, 37 puncte, CS Universitatea Craiova, 36 puncte, etc. Pe 15 decembrie, FC Viitorul întâlnește Pandurii Târgu Jiu, pe Stadion Academia de Fotbal G. Hagi, Ovidiu. (A.A.)

Vizualizări: 402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: