Pandurii, înfrângere usturătoare la final de sezon

Ultimul meci disputat pe teren „propriu”, la Drobeta Turnu Severin, a adus Pandurii în postura de a avea jucători tăcuți și triști la finalul celor 90 de minute. După ce a condus la un moment dat cu 2-1 în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, echipa lui Petre Grigoraș a fost învinsă cu 5-2 de jucătorii lui Cristi Pustai.

Fostul antrenor al Pandurilor a reușit să își mobilizeze jucătorii exemplar, deși și Gazul este în insolvență și se gândește la posibilitatea de a fi depunctată. Doar unul dintre elevii săi, Alexandru Munteanu, a înscris de trei ori în poarta lui Stanca, până și Eric, fostul jucător al Pandurilor, acum la Mediaș, spunând că regretă situația prin care trece clubul cu care juca în Europa League acum trei ani.

Marin Condescu a avut tăria de caracter și a recunoscut că echipa mai bună a fost cea din Mediaș. El a menționat că Pustai a cunoscut foarte bine stilul de joc al Pandurilor și de aceea i-a fost mai ușor să obțină victoria. „A fost echipa mai bună, a știut toate schemele noastre de joc. Felicitări! Suntem în aceleași condiții salariale și de depunctare, așa că nu poate nimeni să invoce presiunea psihologică. Am simțit durere, dar mă duc acum să îl cert pe Cristi Pustai. Când vezi un om că nu mai poate, nu chiar îl omori. Îl lași. Glumesc”, a spus Condescu la finalul partidei, ulterior el având o discuție mai lungă cu Cristi Pustai.

Petre Grigoraș, în schimb, a dezvăluit că a fost la un pas de a cere amânarea meciului din cauza problemelor de sănătate ale jucătorilor. Cei mai mulți dintre ei sunt răciți și, în mod normal, ar fi trebuit să stea la pat. S-au ambiționat însă să joace, iar ce a ieșit s-a văzut la finalul celor 90 de minute. „Personal eu discut jocul acesta doar pe prima repriză. Așa, sleiți de puteri cum au fost, au reușit fizic să stea cât de cât bine. În partea a doua mă așteptam la o cădere. Nu vă ascund faptul că toată săptămâna au stat pe antibiotice. Până și juniorii sunt gripați, inclusiv eu. E clar că în fotbal, dacă nu poți să alergi, nu poți să faci nimic. Din punctul ăsta de vedere, noi când am căzut ați văzut ce s-a întâmplat. Dacă nu ar fi fost acest virus care ne-a trântit pe toți, vorbeam altceva la acest meci și de rezultat. Îmi pare rău că nu am făcut adresă cu doctorul să amânăm partida, fiind trei sferturi din echipă cu probleme. Am sperat până în ultimul moment că nu va fi atât de rău, iar apoi era prea târziu ca să mai fac acest lucru. Mai rău de atât nu se poate. Poate să nu ne mai vedem niciodată pe aici. Deja am ajuns și eu la limita suportabilului, nu poți să fii umilit în asemenea situații. Eu țin să-i felicit pe jucători că au venit la meci și au jucat, deși în starea în care erau ei și-au periclitat sănătatea. Mă refer la un Stanca, la un Țucudean, la un Voiculeț, la Sânmărtean. Le-a ieșit doar o repriză, apoi nu s-a mai putut face nimic. Am fost nevoit să fac o serie de improvizații”, a menționat Grigoraș.

Vizualizări: 446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: