Pandurii, punct după un „fotbal de curtea şcolii“

Pandurii Târgu Jiu a remizat în meciul disputat în deplasare cu Petrolul Ploieşti, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Moussa ’40 pentru Petrolul şi Mihai Roman ’60 (penalti) pentru Pandurii. La finalul partidei antrenorul pandurilor Edi Iordănescu a avertizat că va lua măsuri cu unii jucători, fiind nemulţumit de jocul din prima repriză. „Fotbalul nu se joacă la fel ca în curtea şcolii”, a spus Iordănescu.

Petrolul a înscris în poarta pandurilor în minutul 40, după o centrare de pe stânga a lui Rippert. Moussa a înscris cu capul din şapte metri.
Egalul a fost stabilit de Mihai Roman printr-un penalti. Deşi s-a întors cu un punct de la Petrolul, antrenorul Edward Iordănescu s-a declarat nemulţumit de prima repriză şi a declarat că va lua măsuri după această etapă. "După prima repriză, Petrolul merita să câştige jocul, dar în partea a doua ne-am apropiat de ceea ce vreau. Trebuie să fim umili când e nevoie. Am înţeles că fotbalul nu se joacă la fel ca în curtea şcolii. Jucătorii trebuie să fie în slujba echipei. Cine va face asta va juca. Nu mă voi abţine de la nimic. Voi lua toate măsurile. Cine înţelege mesajul meu e bine, cine nu, asta e, îmi pare rău. Sunt jucători care m-au nemulţumit, dar nu vreau să nominalizez“, a spus acesta.

Nistor, supărat că a fost înlocuit

Nervos a fost şi jucătorul Dan Nistor, care s-a supărat pentru că a fost scos de pe teren. „Dacă Nistor a făcut vreun gest nesportiv va plăti. Nu ştiu ce s-a întâmplat, n-am văzut. Eu l-am adus pe Nistor aici. Dar problemele pe care le avem le vom analiza aici", a spus Edward Iordănescu la Digisport.

Mihai Roman a avut ocazia să înscrie şi un al doilea gol, însă a ratat. Este nemulţumit de scorul meciului, dar recunoaşte că se gândeşte la titlul de golgheter anul acesta. Atacantul de 23 de ani a ajuns la 3 goluri în acest sezon, la egalitate cu Budescu (Astra) și cu doar unul mai puțin decât golgheterul la zi al campionatului, Florin Cernat (Viitorul). "Am avut ocazia să înscriu şi golul doi, dar asta e. Important e că n-am pierdut. Vreau să înscriu cât mai mult. Trebuie să facem cât mai multe meciuri bune. Noi am venit să câştigăm, dar e bun şi un punct. Sper să arătăm mai bine de la meci la meci", a spus Roman.

5 este locul pe care-l ocupă Pandurii în clasament

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: